Mainos: Pindora Oy

Hukkasiko lapsesi taas kotiavaimensa? - Älylukko tuo turvaa ja joustoa lapsiperheen arkeen

“Hei äiti! Unohdin avaimet kotiin.” Varsin tuttu puhelu monissa lapsiperheissä. Kun kotiovessa on älylukko, oven avaaminen onnistuu myös kännykällä, jopa etänä. Näin vanhemmilla on arjessaan yksi huoli vähemmän.

Avain saattaa lapselta hukkua helpostikin, mutta puhelin ei. Lasten mielestä oven avaaminen puhelimella on myös hauskaa.

Mainos | Koulujen taas alettua monissa lapsiperheissä eletään jännittäviä aikoja: Pysyvätkö lapsen kotiavaimet tallessa? Kun kadonneita avaimia on muutaman kerran etsitty kissojen ja koirien kanssa tai teetetty uusia avaimia jälleen kerran hukkaan menneiden tilalle, päädytään perheissä helposti miettimään uusia ratkaisuja oven avaamiseen.

 

Helpon ja turvallisen vaihtoehdon tarjoaa tällöin Pindora, kotimainen älylukko. Pindoran älylukon avulla kotioven saa näppärästi avattua kännykän avulla, myös etänä, eikä perinteisistä avaimista ja niiden katoamisesta tarvitse enää huolehtia.

 

“Aika monella ekaluokkalaisellakin on nykyään älypuhelin, joten Pindora sopii hyvin myös perheisiin, joissa on alakouluikäisiä lapsia”, toteaa Pindora Oy:n toimitusjohtaja Juha Häkkinen.

 

Pindora luo mahdollisuuksia  

 

Pindora toimii henkilökohtaisella PIN-koodilla, joka on tarvittaessa helppo vaihtaa. Pindoran hallintapaneelista voi myös nopeasti tarkistaa, kuka ja milloin ovikoodia on käyttänyt. Vanhemmat pystyvät näin esimerkiksi tarkistamaan, onko lapsi saapunut koulusta kotiin.

“Ja jos lapsi lähtee koulun jälkeen vaikka omin päin kavereidensa kanssa ulos, vanhemmat pystyvät varmistamaan, että lapsi ei ole innostuksissaan unohtanut sulkea kodin ulko-ovea”, Häkkinen huomauttaa.

 

Joskus kotiovien lukot saattavat olla niin raskaita, että alakouluikäisen lapsen voi olla vaikeaa saada ovea auki perinteisellä avaimella. Älylukko helpottaa näissäkin tilanteissa. PIN-koodin näppäily kännykästä on helppoa ja hauskaa, eikä vaadi käsivoimia.

 

Pindoran asentaminen ulko-oveen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että perinteisten avainten käytöstä tarvitsisi luopua kokonaan. Osa perheenjäsenistä voi halutessaan jatkaa perinteisten avainten käyttöä edelleen. Pindoran älylukko ei näin rajoita toimintaa millään tavoin, vaan tuo ennen kaikkea lisää mahdollisuuksia perheiden arkeen.

 

“Olemme huomanneet, että lapset käyttävät Pindoraa tosi mielellään. Sen sijaan esimerkiksi vanhemmat saattavat pitää perinteisiä avaimia kätevämpänä keinona oven avaamiseen. Pindoran avulla kaikkien toiveet voidaan täyttää”, Häkkinen toteaa.

 

Turvallisuutta ja joustavuutta  

 

Pindoran älylukko sopii niin uusiin kuin vanhoihin taloihin ja käytännössä kaikkiin ulko-oviin. Pindora ei muuta lukon alkuperäistä käyttöä tai vaadi pysyviä muutoksia oveen, joten sen asentamiseen ei tarvita taloyhtiön lupaa. Asentaminen tapahtuu helposti ja nopeasti ilman työkaluja.

Pindoran käyttöä varten tarvitaan ainoastaan wifi-yhteys kotiin ja älypuhelin, jossa on erillinen internet-yhteys ja selain. Erillisiä applikaatioita ei tarvitse asentaa. Pindoran tietoturva on samaa luokkaa verkkopankkien kanssa, minkä lisäksi lukitusjärjestelmä testataan säännöllisesti. Kotimaisena yhtiönä Pindora toimii suomalaisen lainsäädännön alaisuudessa ja toteuttaa muun muassa GDPR-asetusta kaikessa henkilötietojen käsittelyssä.

 

Juha Häkkisen mukaan älylukon tuomat edut huomaa arjessa hyvin nopeasti.

 

“Pelkästään se tuo monen arkeen toivottua joustoa, että älylukon asentamisen jälkeen kenenkään ei tarvitse enää juosta avaamassa ovia muille, kun oven pystyy avaamaan myös etänä”, Häkkinen sanoo.

Lue lisää Pindoran älylukosta täältä.

Pindora on suomalainen teknologia-alan yritys, joka on erikoistunut älylukko- ja älykotiratkaisuihin. Teemme innovatiisia ja helppokäyttöisiä älylaitteita joka kotiin. Pindoran älylukolle on myönnetty Avainlippu- ja Design From Finland -merkit.

www.pindora.fi