Mainos: Savon Yrittäjät

Uudet jäsenet kaipaavat solidaarisuutta

Onnellinen Iho Oy:n yrittäjä Johanna Tolonen.

Kysymme uusilta jäseniltämme heidän odotuksiaan järjestöämme kohtaan. Onnellinen Iho Oy:n yrittäjä Johanna Tolonen odottaa Yrittäjiltä verkostoitumista muiden yrittäjien kanssa. Lisäksi tuoreena yrittäjänä hän toivoo verkostojen tuovan mukanaan vinkkejä, apuja ja ohjeita aloittelevalle yrittäjälle.

Yhteisöllisyys on myös Innoart Oy:n yrittäjän Pekka Laasosen toiveissa.

- Odotukseni Savon yrittäjien suunnalta liittyvät uusien verkostojen luomiseen ja sitä kautta mahdolliseen uusasiakashankintaan. Mielelläni olen myös auttamassa ja kehittämässä sekä jäsenyritysten että itse järjestönkin toimintaa. Ja tietenkin tähtäimessä ovat yrittäjien golfkisat tulevaisuudessa. Kai sellaiset järjestetään?

Suonenjoen Kiinteistöhuolto Matsinen Oy:n yrittäjä Markku Matsinen toivoo jäsenistöltä ja järjestöltä yhteen puhaltamista.

- Kyllähän sitä toivoisi, että yrittäjät ajaisivat toistensa etua ja auttaisivat toisiaan tarvittaessa, kun itse ajattelen niin. Sitä toivoisin myös muilta.  

Pekka Laasonen, Innoart Oy:n yrittäjä

Johanna Tolonen, Onnellinen Iho Oy:n yrittäjä

                                                                                                                                                                                                                                  

Sivustolla voi lukea Savon Yrittäjien YrittäjäSanomat-lehden juttuja Pohjois-Savon alueen yrittäjistä, työelämästä ja markkinoista. Sisältö on Savon Yrittäjien tuottamaa.

Yrittäjäsanomien näköislehteä voit lukea tästä!

Liity Yrittäjien verkostoon tästä!