Mainos: K-Citymarket Päiväranta

Päivärannasta parasta pyhäinpäivään – Lue täältä vinkit rentoon juhlapyhän viettoon

Oli valintasi sitten lihaa, kalaa tai kasviksia, löydät kaiken tarvitsemasi juhlapyhän viettoon helposti K-Citymarket Päivärannasta.

Lihamestari Topi K-Citymarket Päivärannasta kertoo, että asiakas saa lihan ja kalan palvelutiskistä juuri sellaisena kuin haluaa, jolloin myös ruonlaitto on laadukkailla tuotteilla vaivatonta ja nopeaa.

Mainos | Tuleva pyhäinpäivä on rauhoittumisen aikaa, mutta useassa kodissa se tarkoittaa myös panostamista hyvää ruokaan läheisten ja ystävien seurassa. Oli suunnitelmasi juhlapyhän viettoon mikä tahansa, löydät laadukkaat raaka-aineet ja kaiken muunkin tarvitsemasi K-Citymarket Päivärannasta.

Lihamestari Topi vinkkaa, että ostosreissulla kannattaa ehdottomasti hyödyntää palvelutiskin liha- ja kalatarjonta, josta löytyy ainekset monenlaiseen herkulliseen ateriaan.

- Meiltä palvelutiskistä saa niin lihan kuin kalankin valmiina juuri sellaisena kuin itse haluaa, joten valmisteluihin ei mene kotona aikaa. Voimme esimerkiksi nuijia lihan valmiiksi, maustaa pihvit tai poistaa nahan kalasta.

Palvelutiskin henkilökunta antaa mielellään myös vinkkejä ruoanlaittoa varten, kuten esimerkiksi tietoa paistoajoista tai maustamisesta. Pyhäinpäivää varten Topilla on mielessään muutama vinkki siitä, mitä lautasille voisi viikonloppuna tarjoilla.

- Esimerkiksi lammas tai karitsa ovat hyviä vaihtoehtoja pyhäruoaksi. Myös kunnon lehtipihvi valkosipuliperunoilla on juhlava ateria. Siinä pääsee myös aika helpolla, kun pihvit saa meiltä valmiiksi nuijittuna ja kotona ne tarvitsee vain käyttää pannulla.

Mutta mitä lihamestari itse aikoo valmistaa ruoaksi pyhäinpäivänä?

- Ajattelin mökillä savustaa tai jopa loimuttaa lohta. Joten kyllä lihamestarin valinta taitaa kuitenkin kalaruoan puolelle mennä, Topi naurahtaa.

Palvelutiskin esimies Ari lisääkin, että myös kalasta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja ruokapöytään.

- Monelle lohi on se perinteinen valinta, mutta kannattaa välillä kokeilla rohkeasti paistettuna vaaleita kalafileitä, kuten esimerkiksi kuhaa, siikaa tai ahventa.

Palvelutiskin esimies Ari rohkaisee kokeilemaan kotimaista vaaleaa kalaa ruonlaitossa.

Sushi on helppo ja maukas vaihtoehto

Mikäli pyhäinpäivänä haluaa päästä ruoanlaitossa helpolla, on yksi vaihtoehto K-Citymarket Päivärannan Sushipiste, jossa kaikki sushit tehdään itse paikan päällä ja ne ovat taatusti tuoreita.

- Suunnittelemme sushien tuotannon tunnin tarkkuudella ja teemme tarkkaa seurantaa, jotta sushit valmistetaan aina lähellä myyntipiikkiä. Tämä varmistaa sen, että asiakas saa niin tuoretta sushia kuin se vain on mahdollista, kauppias Pasi Toppari kertoo.

Sushipiste on varustettu aidoilla japanilaisilla raaka-aineilla ja laitteilla, vaikka suurin osa sushien valmistamisesta onkin käsityötä.

- Susheissa käytettävä riisi on erittäin laadukasta japanilaista riisiä, jota on käytettävissä vain meillä Päivärannassa.

Päiväranta parhaan kympin joukossa

Vastajulkaistun asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan K-Citymarket Päiväranta on Suomen 81 Citymarketien joukosta 9. paras.

Pasi Toppari toteaakin, että kaupan henkilökunta tekee kaikkensa, jotta asiointi Päivärannassa on sujuvaa ja miellyttävää.

- Olemme tehneet valtavasti työtä asiakastyytyväisyyden eteen ja kaupan kehittäminen jatkuu edelleen. Olemme ylpeitä palvelutiskistämme, josta saa parhaat kotimaiset lihat ja kalat ja henkilökuntamme auttaa asiakkaita mielellään.

Myös K-Citymarket Päivärannan hedelmä- ja vihannesosasto on valmiina palvelemaan asiakkaita näin pyhäinpäivän alla.