Mainos: Autopuhdistus Karppanen oy

Auton täydellinen puhdistus ulko- ja sisäpuolelta on tarkkaa käsityötä – Puhdistuksen ajan voi pian ajella vaikka sähköpyörällä

Autopuhdistus Karppasen mestarit puhdistavat, vahaavat ja pinnoittavat yritysten ja yksityisten autot huippukuntoon. Ulkoa ja sisältä puhtaalla autolla on mukava matkustaa ja siisti auto säilyttää arvonsa.

Jesse Itkonen suosittelee auton säännöllistä käsinpesua ja pintojen suojausta sekä sisäpuolen puhdistusta.

Mainos | Autopuhdistus Karppanen Oy on perustettu vuonna 2001. Vuonna 2019 omistajiksi ja yrittäjiksi tulivat Vesa ja Ulla Immonen. Yritys toimii nyt Kuopiossa neljässä toimipisteessä sekä Varkaudessa, Jyväskylässä ja Kajaanissa ja työllistää yhteensä 21 henkilöä.

- Olemme toimialueemme johtavien autoliikkeiden pitkäaikainen yhteistyökumppani. Lisäksi asiakkainamme on useita yrityksiä. Yksityisten autonomistajien osuus asiakaskunnastamme on nopeasti kasvanut noin 14 prosenttiin, ja toimimme mielellämme niin autoliikkeiden, yritysten kuin kuluttaja-asiakkaidemme ”hovihankkijana”, yrittäjä Vesa Immonen kertoo.

- Monella yksityisasiakkaalla ei ole sopivaa paikkaa autonsa perusteelliselle puhdistamiselle, joten me ratkaisemme sen pulman. Palveluumme kuuluu tarvittaessa ajoneuvon nouto esimerkiksi asiakkaan kotoa tai toimipaikasta, auton ulkopuolen ja sisätilojen puhdistus ja renkaiden vaihto, Immonen sanoo.

Vesa Immonen ja Jesse Itkonen kehittävät Autopuhdistus Karppasen asiakaspalvelua muun muassa Neulalammentien toimipisteessä.

Puhdasta jälkeä ulko- ja sisäpuolelta

Auton ulkopintaan voidaan huolellisen pesun jälkeen valita suojaava vaha tai erikoispinnoitteita. Esimerkiksi keraamisen pinnoitteen takuu on jopa kolme vuotta.

- Puhdistus- ja pinnoitusaineet kehittyvät koko ajan aiempaa ekologisimmiksi ja turvallisimmiksi. Pysymme tässä kehityksessä ja alan muutoksissa mukana jatkuvalla kouluttautumisella, Kuopion Neulalammentien toimipaikan vetäjä Jesse Itkonen sanoo.

Pandemia-aikana on erittäin tärkeää huolehtia myös auton sisäpuolen siisteydestä. Karppasella on oikeat aineet ja menetelmät myös tehokkaaseen ja turvalliseen sisäpuhdistukseen, jolla poistetaan myös pöly, hiekka ja koirankarvat auton sisustuksesta. Kuluneetkin nahkaosat saadaan hyvään kuntoon oikeilla menetelmillä.

Vesa Immonen huomauttaa, että autopuhdistus on kokemusta ja taitoa vaativaa käsityötä ja yrityksen työllistävä vaikutus on suuri.

- Kehitämme palveluamme koko ajan. Esimerkiksi Kuopiossa Autotalo Hartikaisen yhteydessä oleva toimipisteemme on pilottikohde, jossa asiakaspalvelua on viety aiempaa pidemmälle. Asiakkaillamme on auton puhdistuksen aikana mahdollisuus nauttia kahvit ja lukea päivän lehtiä viihtyisässä ja rauhallisessa oleskelutilassa, jossa on myös toimivat nettiyhteydet. Keväästä alkaen tarjoamme sähköpolkupyöriä lainaksi vaikkapa asioiden hoitamista varten, Immonen esittelee.

Autopuhdistus Karppanen asentaa myös autojen suojateippaukset, ikkunoiden tummennukset ja tekee paikkamaalaukset ja maalipinnan pintahionnat eli myllytykset. Autoliikkeiden vaihtoautoihin tehdään aina pinnan myllytys ja sisätilojen puhdistus.

Suojaus myös veneille, vesijeteille ja sähköpyörille

Autojen lisäksi Karppanen puhdistaa myös veneitä joko omassa hallissaan tai asiakkaan tiloissa. Myös vesijeteille suositellaan ainakin kansiosien suojakäsittelyä, jolloin lika voidaan puhdistaa helposti.

Melko uusi huoltokohde ovat arvokkaat sähköpyörät, joiden rungon pinta voidaan suojata kestävällä ja puhdistusta helpottavalla erikoispinnoitteella.

Autopuhdistus Karppasen asiakkaat voivat liittyä KaaraKlubiin, joka tarjoaa jäsenilleen erityisetuja.

Lue lisää osoitteesta https://www.autopuhdistuskarppanen.fi/