Mainos: KalPa hockey

Ravintola Pelimies taklaa nälän viikon jokaisena päivänä!

Ravintola Pelimies on palvellut Olvi Areenalla syksystä 2019 alkaen ja sen liiketoiminnasta vastaa KalPa Hockey Oy. Pelimiehen valikoimaan kuuluvat aamiainen sekä lounas ja lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa burgereita. Pelimiehen kautta järjestyvät myös kokous- ja muut tilaisuudet tarjoiluineen Olvi Areenan VIP-tiloissa. Ravintolapalveluiden kokonaisuuden täydentää Kuntolaakson uimahallin aulatilassa toimiva kahvila Laituri.

Mainos | Pelimiehen aamiainen on tarjolla arkiaamuisin maanantaista perjantaihin, sisältäen muun muassa riisipiirakoita, leipälajitelman ja juustot ja leikkeleet, keitettyjä kananmunia, jogurttia sekä totta kai myös puuroa. Lisäksi aamiaiseen kuuluvat kahvi, tee ja tuoremehu.

Lounasta Pelimiehessä on tarjolla arkisin klo 10.30-15.00 ja viikonloppuisin klo 11.00-15.00. Tarjolla on päivittäin runsas salaattipöytä, päivän keitto, kaksi pääruokavaihtoehtoa lisukkeineen sekä herkullinen jälkiruoka kahveineen. Arkisin lounaan nauttimisen yhteydessä voi seurata myös KalPan Liiga-joukkueen jääharjoituksia Olvi Hall of Fame -parviravintolasta. KalPa-pelaajat ovat myös päässeet vaikuttamaan Pelimiehen lounaslistaan, kun perjantaisin lounaalla on tarjolla pelaajan valinta.

“Lounaslistamme vaihtuu viikoittain ja tarjolla on konstailematonta, maukasta lounasruokaa tuoreista raaka-aineista. Vaihtoehdoista löytyy perinteisiä suosikkeja, mutta Pelimiehen twistillä. Haluamme tarjota myös sellaisia vaihtoehtoja, joita ei välttämättä arjessa tule aina itse valmistettua ja esimerkiksi hittilounaaksi ovat osoittautuneet Pelimiehen maksapihvit,” Pelimiehen keittiömestari Marko Voutilainen kertoo.

”Valmistusasteemme on 90 prosenttia eli teemme lähes kaiken keittiössämme käsityönä raaka-aineista, esimerkiksi lihapullamme ovat itse omin käsin pyöriteltyjä,” Voutilainen jatkaa.

”Huomioimme lounaslistan suunnittelussa myös sesongit ja esimerkiksi ensi viikon hiihtolomaa varten listaa on mietitty erityisesti perheen pienimpien ruokailijoiden makuun sopivaksi. Meiltä löytyvät vaihtoehdot myös niin kasvisruokailijoille kuin erikoisruokavalioitakin varten, näistä kannattaa rohkeasti kysyä henkilökunnaltamme,” Voutilainen vinkkaa.

KalPan kotiotteluiden VIP-tilat taipuvat myös monikäyttöisiksi kokoustiloiksi

Ravintola Pelimiehen kautta on varattavissa myös Olvi Areenan tiloja kokouksia tai muita tilaisuuksia varten. KalPan kotiotteluissa VIP-tiloina toimivat tilamme ovat monikäyttöiset ja mukautuvat vaatimusten mukaan pienistä muutaman hengen kokouksista 120 hengen tilaisuuksiin. Catering järjestyy ravintola Pelimiehen toimesta, oli kyseessä kahvitus tarjoiluineen tai koko päivän tapahtuma lounaineen.

”Kokouspäiviin voit yhdistää myös Kuntolaakson uuden uimahallin palveluita, aina uimisesta kuntosalien käyttöön. Räätälöimme tilaisuudet toiveiden mukaan”, ravintola Pelimiehen ravintolapäällikkö Nina Ahola kertoo.

”Olemme myös lähellä keskustaa ja meille on helppo tulla, koska Olvi Areenan lähistöltä löytyy runsaasti parkkitilaa, esimerkiksi areenan vieressä olevassa parkkihallissa on yli 300 parkkipaikkaa ja hallista löytyy myös latauspaikkoja sähköautoille”, Ahola summaa.

Lue lisää kokouspalveluistamme sekä tutustu tiloihin 3D-kuvien avulla.

Kahvila Laituri palvelee aamusta iltaan

Kahvila-asiakkaita palvelee puolestaan Pelimiehen kulman takaa löytyvä kahvila Laituri, jonka valikoimasta löytyvät niin suolaiset kuin makeatkin kahvileivät, terveelliset välipalat, kuten smoothiet ja tuorepuurot sekä erikoiskahvit. Syksyllä 2020 Kuntolaakson uuden uimahallin yhteyteen avattu kahvila Laituri palvelee myös uimahallin lipunmyyntipisteenä ja sen valikoimasta löytyy myös pelastus, jos uimaan mennessä kassista on päässyt unohtumaan pyyhe, uikkari tai pefletti.

Ravintola Pelimies palvelee Olvi Areenalla, maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00 ja viikonloppuisin klo 11.00-15.00. Pelimiehen valikoimaan kuuluu arkisin aamiainen, ma-su lounas sekä tarjolla myös muun muassa burger-annoksia. 

Facebook

Ravintola Pelimies