Mainos: Savon Sanomat

Äitienpäivän lahjaideat äideille ja isoäideille

Helposti ja nopeasti toteutettavat lahjavinkit.

Mainos | 9.5.2021 vietetään äitienpäivää. Kokosimme parhaat äitienpäivän lahjavinkit. Nämä voit toteuttaa helposti ja nopeasti. Muista, että itse muistaminen on tärkeintä, ei lahjan hinta.

Tilaa äidille lahjaksi lehti

Tilaa äidille lahjaksi Savon Sanomat. Se on lahja, jonka hän avaa uudelleen joka aamu.

Lehti ja digi tarjoushintaan 2 kk 54 e tai kestotilaajan lahjalehti 10 vkoa 52 e tai 20 vkoa 104 e.

Osta äidille lukemista

Nauttikaa yhdessä lukemisesta Sutkaus-kirjan parissa. Osta äidille savolaenen viäräleokasuuven mestarjteos: Koronaterehys asiakapisteistämme.

Kestotilaajalle 10,50 €, Normaalihinta 12,50 € ja vanhat sutkauskirjat poistohintaan 3 €/kpl.

Sisustus- ja käyttölahja äidille

Osta äidille sisustukseen ja käyttöön nostalginen tarjotin tai vaikkapa kaikki kolme erilaista. Mustavalkoisista Savon Sanomien arkistokuvista on tehty kolme eri kokoista tarjotinta. Kuvina kalakauppias Kuopion torilta, nuoret lehden lukijat 60-luvulta ja lehmä ja emäntä Kuopion maatalousnäyttelyssä Mölymäen Keskuskentällä 70-luvulta. Tarjottimen materiaali on kestävä ja pestävä. Hinnat alkaen 21,90 e ja kestotilaajalle alkaen 16,90 e. Tuotteiden saatavuus vaihtelee eri asiakaspalvelupisteissä. Katso asiakaspalvelupisteiden aukioloajat.

Herkut kassiin ja äidin luo

Onko äidillä tarvetta kunnon ostoskassille? Osta Savon Sanomien kestävä ja ekologinen kauppakassi tai kylmäkassi. Täytä kassi kaupasta ostetuilla herkuilla tai vaikkapa itse tehdyillä leivonnaisilla. Täydellinen lahja äideille, jotka eivät piittaa turhuuksista. Kauppakassin hinta on 15,50 e (kestotilaajille 12,50 e) ja kylmäkassin hinta on 25,80 e (kestotilaajille 20,80 e). Nappaa kassi asiakaspisteestämme.

Yhteinen ulkoiluhetki

Muistatko kun äitisi vei sinut lapsena retkelle? Vie sinä nyt äitisi ulkoilemaan lähialueelle tai vaikkapa  luontopolulle vähän kauemmaksikin. Ota mukaan eväät ja osta Sydämeltään savolainen -pipo äidin päähän ja kestävä ja suuri automaattisateenvarjo käteen, niin sadekaan ei yllätä. Nämä tuotteet löydät Savon Sanomien asiakaspalvelupisteistä.

Ja jos haluat äidin jalkoja helliä, niin tilaa kestotilaajan 30 %:n alennuskuponki puhelimeesi ja marssi äitisi kanssa Untamon Urheiluun tekemään jalkatesti ja ostakaa hyvät ja tyylikkäät Mizuno-lenkkarit alennettuun hintaan. Katso tarkemmat ohjeet edun tilaamiseen.

Elämyksellinen päivä

Kestotilaaja, vie äiti Rauhalahteen keilaamaan viiden euron alennuksella. Katso tarkemmat ohjeet edun tilaamiseksi täältä.

Samalla kun keilaatte, voitte nauttia hyvästä ruuasta ja virvokkeista. Mikä sen mukavampaa kuin yhdessäolo.

Perinteinen lahja äidille

Ruusut ja kukat mielletään perinteisesti äitienpäivälahjaksi. Ehkä yllätät äidin oikein kauniilla kukkakimpulla juuri äidin mielikukista koottuna. Jos äiti asuu kauempana, voit tilata kukkalähetyksen. Äiti varmasti yllättyy kotiin toimitetusta kukkalähetyksestä. Monella paikkakunnan kukkakaupalla on toimitus kotiovelle.

Lahja, joka huokuu romantiikkaa

Osta lapsiesi äidille uudet ja kauniit alusvaatteet. Rintaliivien ostaminen omalle rakkaalle on romanttinen ele, jopa seksikäs ajatus. Rintaliivien ostaminen on kuitenkin haastavaa, joten nappaa mukaasi vaatekaapista naisesi suosikkirintsikat. Rintaliiviosastolla kannattaa kysyä reippaasti apua myyjältä ja näyttää ottamaasi rintaliiviä hänelle. Myyjä auttaa oikean mallin ja koon hankinnassa.