Mainos: Kiinteistömaailma Puijonkatu

Digistailauksella nopeita tuloksia asuntokauppoihin - valitse empaattinen ja ripeä välitystoimisto

Kuopion alueella markkinajohtajana asuntoja välittävä Kiinteistömaailma on tunnettu brändi paitsi Pohjois-Savossa, myös koko maassa. Se antaa paljon pohjaa asiakaskohtaamisiin.

Kävelykadulla katutasossa näkyvät kohdeilmoitukset tavoittavat suuren määrän ihmisiä. Kiinteistömaailma | Puijonkatu asuntomyymälän sijainti on loistava Kuopion torin laidalla, Veljmies-patsaan vastapäätä.

Mainos | Paikallisen asiantuntijuuden lisäksi Puijonkadun Kiinteistömaailmalla on käytössään myös vahvat valtakunnalliset kontaktit ja verkostot.

– Suurissa kaupungeissa olemme yleensä markkinajohtajia. Muuttoliike kaupunkien välillä on monesti edestakaista, joten pystymme hyödyntämään verkostojamme laajasti. Pelkästään Kuopio-Siilinjärvi-alueella meillä on välittäjinä reilut 20 huippuasiantuntijaa, joista jokaisella on omat ja yhteiset asiakasverkostot, sanoo Puijonkadun Kiinteistömaailman yrittäjä, jo viidellä vuosikymmenellä asuntokauppoja tehnyt Aaro Tanskanen.

– Asuntoa etsivät ovat siis taatusti jossain vaiheessa tekemisissä Kiinteistömaailman kanssa. Voisi sanoa, että yksikään asunnonostaja Kuopiossa ei pääse livahtamaan meiltä, Tanskanen naurahtaa.

Koti ennen digistailausta.
Tältä näyttää välitykseen valmis digistailattu koti.

Yhä useampi kodin myynti pyörähtää nykyisin liikkeelle digitaalisesti stailaamalla. Näin ainakin Kiinteistömaailma | Puijonkadulla, jossa digistailausta on tehty jo pidemmän aikaa.

– Olemme saaneet tästä hyviä tuloksia. Monesti asunto on ollut myynnissä jo pitkään, mutta saattaa digistailauksen ansiosta mennä meillä kaupaksi muutamassa päivässä, Tanskanen kehaisee menetelmää.

Käytännössä menetelmä toimii niin, että tyhjästä myyntikohteesta otetaan kuvat, joihin lisätään sisustuselementtejä ja kalusteita digitaalisen kuvankäsittelyn keinoin helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Myös esittely onnistuu etäyhteydellä vaivattomasti ennen varsinaista paikan päällä käyntiä.

– Digistailauksen avulla asiakkaan on helppo hahmottaa, mitä kaikkea kotiin mahtuu. Se lisää myytävän kohteen kiinnostavuutta, ja näkyy suoraan sen klikkausmäärissä, sanoo yrittäjänä Kiinteistömaailmassa kesällä aloittanut Noora Ronkanen.

Työntekijöiden tyytyväisyys on tärkeää

– Asuntomyymälämme on kaupungin parhaalla paikalla ja haluamme mahdollistaa välittäjiemme — avaintekijöidemme menestymisen alalla, Ronkanen sanoo.

Esimerkkinä Soili Lumilampi, joka on työskennellyt alalla jo 28 vuotta ja pystyy edelleen rikkomaan ennätyksiään.

Vilkas myyntivuosi on ollut jo tähän mennessä uran paras, vaikka eletään vasta syyskuuta.

Välittäjän mukaan menestyksen taustalla ei ole nopeita taikatemppuja.

– Empaattisuus ja nopea reagointi asiakkaan tarpeita ja tilanteita ajatellen on keskeisessä roolissa, Soili sanoo.

Myös nuorin välittäjämme Janita Hottinen on selvästi oivaltanut, miten alalla toimitaan, ja päässyt nopeasti mukaan menestykseen.

Tuemme sporttista porukkaamme vapaa-ajan liikkumisessa ja kulttuurimenoissa. Meillä on muun muassa yhteinen padel-vuoro, golf- ja laskettelupäiviä sekä tyhy-päiviä lähellä, ja yhteisiä reissuja Euroopan pääkaupunkeihin. Toimintakulttuuriimme kuuluu hauskaa ja hyödyllistä tekemistä yhteishengen ylläpitämiseksi.

Välittäjän työssä on vapaus suunnitella omaan kalenteriin vaikkapa aamun golfkierros tai kuntosalilla käynti, joihin on meillä saatavilla myös virike-etuja.

– Työntekijöiden hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen panostetaan. Meille nämä asiat ovat tärkeitä, kertoo Noora Ronkanen, jolla on yrityksestä jo vuosien kokemus työntekijänä.

Kiinteistömaailma | Puijonkatu asuntomyymälässä palvellaan asiantuntijuudella ja positiivisella asenteella.