Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Omistajanvaihdosten toteutuminen on kunnille elintärkeää

Mainos | Rautavaaran kunnassa Savon Yrittäjien Jatkis Omistajaksi Ostamalla omistajanvaihdospalvelu nähdään välttämättömänä kuntalaisten palveluiden turvaamiseksi.

- Jatkiksen ansiosta kaikilla kunnilla on mahdollisuus tarjota laadukasta neuvontaa yritysten omistajanvaihdoksissa. Ilman Jatkista pienissä kunnissa ei välttämättä olisi resursseja ja osaamista vastaavaan palveluun, kertoo Rautavaaran kunnanjohtaja Henri Ruotsalainen.

Ruotsalainen muistuttaa, ettei kunnassa voi koskaan olla liikaa yrityksiä.

- Olemme Rautavaaralla satsanneet sekä meillä jo toimivien yritysten että uusien yritysten liiketoimintamahdollisuuksien parantamiseen. Pienellä kunnalla ei ole vara hukata yhtään elinkelpoista yritystä sen vuoksi, ettei yritystoiminnalle löydy helposti jatkajaa.

Rautavaara – paras luonnostaan

- Tunnuslauseensa mukaisesti Rautavaaralla näen kasvun mahdollisuuksia erityisesti luontomatkailun saralla ja siihen liitännäisissä ja välillisissä elinkeinoissa kuten elämys-, kauppa- ja kuljetuspalveluluissa. Rautavaaran luonto on ainutlaatuinen ja uskon siinä olevan paljon potentiaalia alueen matkailu- ja ravitsemusalan yrityksille, kunhan osaamme kestävästi hyödyntää sen tarjoamat mahdollisuudet myös elinkeinoelämässä, kunnanjohtaja Ruotsalainen pohtii.