Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Erikoistunnustus - Suomen Yrittäjien yrittäjäristin suurristi Juha Vidgrénille

Mainos | Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrénille myönnettiin Suomen Yrittäjien yrittäjäristin suurristi numero 309 hänen ansioistaan nuorten työllistymis- ja yrittäjyystoimintaan, kylähistorian ylläpitämiseen ja elvyttämiseen, nuorten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen ja uudenlaisen kyläläisten talkoohengen herättämiseen. Vidgrén on toiminnallaan ja esimerkillään tukenut yrittäjyyttä ja yrittäjiä huomionarvoisella tavalla osallistuen vahvasti Vieremän Yrittäjien, Savon Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien toimintaan. Vidgrén korostikin kiitospuheessaan yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen merkitystä.

- Ei näitä hommia yksin tehdä, pitää muistaa oma perhe. Tässä mennään monta sukupolvea taaksepäin, siksi minulla on erittäin kova arvostus tätä huomionosoitusta kohtaan. Einarin sanoin: ”Eiköhän se ole lompin paikka.”, Vidgrén hymyili ja nosti juhlamaljan yleisön kanssa yhdessä.

Suomen Yrittäjien yrittäjäristin suurristi on korkein järjestön myöntämä ansiomerkki.

Vuoden Yrittäjäteko 2021

Savon Yrittäjien emeritusklubi palkitsi Juha Vidgrénin Maakunnallisella Yrittäjäteolla hänen merkittävistä ansioistaan kotiseutunsa kehittämisessä, Rientolan nuorisoseuratalon uudisrakentamisessa ja kotiseutuhistorian säilyttämisessä. Savon Yrittäjien Emeritus-klubin myöntämä tunnustus voidaan myöntää henkilölle, yritykselle, ilmiölle tai tapahtumalle. Viime vuonna palkinnon sai Savon Sissit -toiminta. Emeritus-klubi koostuu pitkään järjestötoiminnassa mukana olleista yrittäjistä.