Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yrittäjät - ottakaa meihin yhteyttä!

HelpDesk tarjoaa maksutonta ja asiantuntevaa tukea yrityksille

Mainos | HelpDesk-palvelu tarjoaa pohjoissavolaisille yrityksille asiantuntijatukea liiketoiminnan kehittämiseen, yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä yritysjärjestelyihin.

-Tyypillinen asiakas on huomannut yrityksessään muutostarpeen, jonka edistämiseen tarvitsee ulkopuolista näkemystä ja suuntaviivoja sen toteuttamiseen, toteaa HelpDesk-yritysasiantuntija Pekka Vartiainen.

Asiantuntijoina HelpDeskissä toimii Vartiaisen lisäksi Tarja Niskanen sekä ulkopuoliset kilpailutetut liiketoiminnan konsultit ja talouden asiantuntijat.

-Pystymme auttamaan yrittäjiä maksutta jopa noin kuusi tuntia yrityksen tarpeesta riippuen, Niskanen kiteyttää palvelua.

Miten mukaan HelpDeskiin?

Sähköisen palvelutilauksen tehneelle yritykselle soitetaan ja sovitaan hänen kanssaan tarkempi ajankohta yritysanalyysille. Yrittäjä voi soittaa myös itse suoraan yritysasiantuntijalle. Yritysanalyysissä käydään läpi yrityksen nykytilanne ja tulevaisuuden näkymät, jonka jälkeen yritykselle suunnitellaan tarpeita vastaava palvelukokonaisuus. Vaihtoehtoina voivat olla sparrausnyrkki, talousanalyysi tai yritysjärjestelyjen asiantuntijatuki. Yritys voidaan ohjata myös kattavan yhteistyöverkostomme palveluiden piiriin kuten TE-palveluihin, oppilaitosten, ELY-keskuksen ja alueen hankkeiden palveluihin.

Palvelulle on kysyntää

HelpDesk-palvelu avattiin viime vuoden marraskuussa. Tällä hetkellä mukana on yli 100 yritystä laajalti lähes kaikilta toimialoilta. Yritysten koko on vaihdellut yhden hengen yrityksistä noin 40 hengen yrityksiin. Yllättävintä palvelutilauksissa on ollut yritysten tarpeiden moninaisuus.

-Erilaiset tarpeet ovat ohjanneet meitä ratkomaan yritysten ongelmia syvällisemmin ja hakemaan avoimesti uusia yhteistyökumppaneita. Olemme saaneetkin erinomaista palautetta palvelusta ja avusta muun muassa rekrytoinnin haasteissa, Vartiainen ja Niskanen kiittelevät.

Palvelu on käytettävissä 31.8.2023 saakka.

Teksti: Mia Hakulinen

Kuva: Emilia Honkanen