Paikalliselta maalaiskonditorialta on saanut tilattua kakkuja verkosta kotiin jo yli 10 vuotta – Näin asiakkaat ovat aktiivisesti mukana kehittämässä uusia ideoita

Maaningan Kinnulanlahti on luonnonkaunista savolaista maaseutua, jonka toukokuista aamuauringon sädehdintää säestävät peltomaisemat. Seudun hiekkatien varsilta löytyy perinteitä vaaliva, mutta monessakin mielessä hyvin edistyksellinen leipomo-konditoria.

Mainos | Konditoria Malmberg Oy:n tarina sai alkunsa, kun Mauri ja Marja Malmberg huomasivat sanomalehdestä ilmoituksen, jossa kerrottiin paikallisen leipomon olevan myynnissä. Elettiin vuotta 1988. Maurilla oli taustalla jo pitkä kokemus leipomotyöstä. Marja oli kerännyt asiakaspalvelukannuksia legendaarisen Henry´s Pubin eli ”Henkan” ensimmäisenä viinikassana.

Omien leipomotuotteiden rinnalla savolaiset ovat päässeet vuosien varrella Malmbergin makuun mm. Rosson pizzojen ja salaattipöytien patonkien kautta.

Nykyisin halutaan ostaa helposti – Kakun saa netistä, vaikka kotiin asti

Konditoria Malmbergin eväät ovat kehittyneet ostajiensa ja syöjiensä ehdoilla. Kestosuosikkina vuodesta toiseen porskuttava tuore voisilmäpulla on kirjaimellisesti asiakkaiden suuhunsa äänestämä klassikko.

Digitaalisessa ostamisessa ja asiakaskokemuksessa paikallisleipomo on oman toiminta-alueensa edelläkävijä. Verkkokauppa avattiin jo 2010-luvun alkupuolella. Sieltä voi muutamilla klikkauksilla tilata kakkuja ja leivonnaisia, vaikka suoraan kotiin asti.

Asiakkaat mukana kehitystyössä - notkeus, ideat, tasainen laatu ja toimitusten luotettavuus saavat kiitosta

Leipomolla arvostetaan asiakkaiden mielipiteitä ja näkemyksiä. Sosiaalisen median seuraajia pyydetään aktiivisesti mukaan ideoimaan uusia leipomuksia. Esimerkiksi joulun alla 2021 järjestettyyn joulutortun uutuustäytettä koskevaan ideakisaan osallistui reilusti yli 200 ehdotusta.

K-Supermarket Matkuksen leipäosaston vastaavana työskentelevän Outi-Riina Oravan mukaan, paikalliset tuotteet ovat kaupan erottautuvuustekijöitä. Niitä ei saa mistään muualta Suomesta. Hän kiittelee Malmbergin kykyä toimittaa tuotteita lähes joka päivä. Tilauksia saa tehtyä lyhyelläkin varoitusajalla.

Kaupan leipäosastolle on järjestetty kakkubaareja, johon konditorian valmistamat täytekakut saapuvat valmiiksi paloiteltuina. Leipomon henkilökunta auttaa aktiivisesti ideoimaan esillepanon ja koristelun kanssa.

Kuopion Yliopistollisen Sairaalan kahvilan Juha Poikonen on ollut Konditoria Malmbergin asiakkaana yli 20 vuotta. Hän arvostaa erityisesti tuotteiden tasalaatuisuutta ja toimitusten luotettavuutta. Saa juuri sitä, mitä odottaakin saavansa. Leipomukset tekevät hyvin kauppansa, eikä hävikkiä pääse syntymään.

Missä juhla, siellä Malmbergin kakku

Tänä päivänä Konditoria Malmberg tunnetaan erityisen hyvin kakuistaan ja leivonnaisistaan. Marja- ja raaka-ainevalinnoissa suositaan lähituottajia. Yritys on satsannut viime vuosina myös paljon gluteenittomaan leivontaan. Jatkuvan kehitystyön johdosta valikoimaa on tarjolla runsaasti.

Siellä missä on tapahtuma ja juhlaväkeä paikalla, siellä Konditoria Malmbergin täytekakku on usein kahvipöydän kruununa. Työ tuoreen ja kotimaisen leivontakulttuurin säilymisen eteen Maaningalla jatkuu.

Tutustu Konditoria Malmbergin verkkokauppaan tästä.

Tule seuraamaan leipomoa Facebookiin ja Instagramiin.

Konditoria Malmberg Oy

Facebook

Instagram