Uusi täyden palvelun ruokakauppa Kuopion keskustassa yllättää ainakin kolmella tavalla

K-Supermarket Portti palvelee niin herkullista, valmista kotiruokaa etsiviä lounastajia kuin päivittäisille ostoksille suuntaavia keskusta-asujiakin. Tuoreet patongit ja sushit sekä palvelutiskin antimet odottavat aivan Kuopion ytimessä.

Mainos | Vain kymmenen metriä parkkiruudusta ensimmäiseen banaaniterttuun. Tämän helpommaksi kauppamatkaa keskustassa ei ole tehty. Arkisena aamupäivänä ostoksille suuntaa tasainen virta asiakkaita, jotka saavat tervehdyksen myymälän työntekijöiltä heti hedelmäosastolla, jossa täydennetään parhaillaan valikoimaa.

K-Supermarket Portin kauppias Pasi Toppari on saanut kuulla paljon ihmettelyä siitä, että uusi myymälä aivan Kuopion ytimessä onkin täyden palvelun ruokakauppa laajoine valikoimineen.

Asiakkaiden kiittelevät kommentit ilahduttavat kauppiasta. Uusi kauppa on yllättänyt koollaan:

– Aika paljon suurempi kuin ajattelin, on kuulunut aika monen suusta, Toppari kertoo.

K-Supermarket Portti avattiin tänä keväänä uuden matkakeskuksen aloitettua toimintansa. Jo pelkästään samassa rakennuksessa Kuopion Portissa on yli kaksisataa asiakastaloutta. Lähellä sijaitseva kunnon ruokakauppa on tärkeä kaikille, jotka toivovat arkeensa sujuvuutta.

Toinen yllättävä asia kaupassa onkin se, että valikoima on erityisen suuri. 15 000 tuotteeseen kuuluvat niin paikalliset herkut kuin maut maailmaltakin. Lisäksi myymälä on suunniteltu mahdollisimman helppokulkuiseksi eli tarpeeksi tilavaksi sekä selkeäksi kokonaisuudeksi. Kauppiaalle on tärkeää, että jokainen löytää kaupasta sen oman mieluisimman tuotteen. Valoisat käytävät luovat mukavan tunnelman.

Sujuvan kauppareissun ansiosta asiakas saa hankittua isommatkin ostokset hyvin puolessa tunnissa. Parkkihalli on aivan kaupan vieressä, ja jo 30 euron ostoksesta saa parkkihallin maksusta hyvityksen kassalla. Mitään erillisiä parkkilappuja ei tarvita. Edun asiakas saa ilmoittamalla rekisteritunnuksen kassalla.

– Meille on helppo tulla. Vaivattomuus sekä laatu ovat olleet tärkeässä osassa, kun olemme suunnitelleet kauppaa, kauppias sanoo.

Herkullista valmista ruokaa kotiin ja tuoreet patongit mukaan

Erityisen iloinen yllätys uusille asiakkaille on ollut palvelutiski. Se on uuden kaupan sydän.

K-Supermarket Portti, kuten myös kauppias Pasi Topparin toinen myymälä K-Citymarket Päiväranta, tarjoavat tavallista parempaa kotiruokaa.

Portin palvelutiskillä on runsas kattaus Remarin ammattilaisten valmistamia herkullisia ruokia, joista voi koostaa itselleen mieluisimman annoksen. Päivärannasta Porttiin saapuu tuoreita patonkeja sekä sushia. Lähellä palvelutiskiä on myös laaja take away -tuotehylly. Lounaan valitseminen mukaan matkalle tai vaikkapa kotitoimistoon on tehty helpoksi.

Pasi Toppari uskoo, että viime vuosina voimakkaasti kasvanut valmiin ruuan ostaminen jatkuu edelleen.

– Viime vuodet ovat saaneet huomaamaan, että ruokailun voi järjestää itselleen paremmaksi ja helpommaksi ostamalla välillä valmista. Laadukkaita vaihtoehtoja on meillä paljon tarjolla.

Palvelutiski tarjoaa myös esimerkiksi tuoretta lihaa ja kalaa sekä grillituotteet hyvän palvelun kera.

Kauppa, joka kuuntelee asiakkaitaan

K-Supermarket Portin kassojen läheisyydessä on rivi polkupyörän lukkoja. Vetokärryparkki on täysin asiakkaan tarpeesta lähtenyt idea. Ruokakaupan läheisyydessä asuvien on nyt helppo lähteä hieman isommillekin ostoksille jalkaisin, kun oman vetokärryn tai vaikkapa matkalaukun voi jättää kassan luo ostosten tekemisen ajaksi.

Mitä asiakas haluaa? Tähän kysymykseen kauppias Pasi Toppari tahtoo palata aina uudelleen.

– Varsinkin kun toive on toteutettavissa näin yksinkertaisella ratkaisulla, saamme sen tehtyä nopeasti. Haluamme kuulla asiakkaiden ideoita ja toiveita.

K-Supermarket Portti

Puutarhakatu 11, Kuopio (Matkakeskus Portti)

Avoinna joka päivä kello 7.00–22.00, palvelutiski avoinna maanantaista lauantaihin kello 9.00–19.00.