Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sijoita sivistykseen – itseesi! SnellmanEDUlla yli 100 koulutusta ympäri vuoden yleissivistävistä ammatillisiin täydennyskoulutuksiin

SnellmanEDU on oppimisen paikallinen mahdollistaja Pohjois-Savossa.

Mainos | Oppiminen kasvattaa omaa pääomaa. Tätä sivistyksen pääomaa ei kukaan voi toiselta ottaa pois olivat ajat mitä hyvänsä. Vanhoilla ja viisailla jäljillä ollaan. Onhan SnellmanEDU saanut alkuperäisen nimensäkin tunnetun kansallisfilosofi J.V. Snellmanin mukaan. Tieto jättää yhä jäljen, kuten se Snellman-kesäyliopiston nimissä on tehnyt jo 66 vuoden ajan.

Oppilaitos ilman yhtään opettajaa, kouluttajaa ja opetusluokkaa

SnellmanEDU on lakisääteinen vapaan sivistystyön oppilaitos, jonka taustalla on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhdistys, Snellman-instituutti ry. Oppilaitos-nimikkeestä huolimatta SnellmanEDUlla ei ole yhtään omaa opettajaa, kouluttajaa eikä opetusluokkaa.

– Koostamme, tuotamme ja toteutamme uniikit koulutukset yhdistämällä kouluttajia ja opiskelijoita sekä tiloja tai digitaalisia kanavia. Olemme oppimisen mahdollistajia. Tartumme ajankohtaisiin koulutustarpeisiin ja tilauskoulutuspyyntöihin ja lähdemme ratkaisemaan niitä yhdessä eri verkostojen kanssa. Koulutus on oppimisen väline opiskelutavasta riippumatta, kertoo SnellmanEDUn rehtori, johtaja Soili Meklin.

Koulutuksissa on paljon sekä lähi- että etäopiskeluvaihtoehtoja. Myös joustavalla tavalla eli molempia yhdistellen voi opiskella. Lisäksi saatavilla on nonstop-koulutuksia, jotka ovat täysin omatoimisesti verkossa suoritettavia.

Snellman-kesäyliopiston laaja tarjonta ympärivuotisesti

SnellmanEDU usein yhä tunnetaan Pohjois-Savossa parhaiten Snellman-kesäyliopistona.

– Joskus meiltä on kesäyliopisto-nimestä johtuen kysytty, että onko teillä mitään toimintaa talvisin, SnellmanEDUn rehtori, johtaja Soili Meklin hymyilee.

Nykyisin SnellmanEDU on monipuolinen, ympärivuotinen koulutusorganisaatio, joka palvelee kuluttajia ja organisaatioita pääosin Pohjois-Savossa. Digitaalisten oppimisympäristöjen mahdollistamana kaukaisimmat opiskelijat toki saattavat istua vaikkapa Australiassa.

– Me tuotamme koulutuksia kaikkien saataville. Tälläkin hetkellä meillä on verkkokaupassa reilusti yli 100 koulutusta aina ilmaisista webinaareista usean vuoden ammatillisiin täydennyskoulutuksiin, kertoo Meklin.

Kesäyliopistotoimintaa ovat yleissivistävät koulutukset kaiken ikäisille, ammatillinen täydennyskoulutus sekä avoin korkeakouluopetus. Myös Lasten yliopiston sekä Ikääntyvien yliopiston toiminta on Pohjois-Savossa SnellmanEDUn organisoimaa. Lisäksi palveluissa löytyy oppilaitoksille valtakunnallisesti tarkoitettu kehittäjäyhteisö Isoverstas, jonka sydämenä on digitaalinen oppimisympäristö EduGo.

Henkilökohtainen ja joustava palvelu

SnellmanEDUn kymmenen henkilön hallinto-organisaatio on näppärän kokoinen palvelemaan asiakkaita joustavasti ja yksilöllisesti.

– Meille yhtä tärkeitä asiakkaita ovat niin yksityinen kuluttaja kuin yritysasiakas. Meiltä saa henkilökohtaisen ohjauksen kaikkien koulutustarpeisiin. Parhaiten asiakaspalvelumme tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla. Muutimme juuri toimistomme Viestikadulle Kuopiossa. Sinnekin asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita sovitusti, ja vastaavasti me tulemme erittäin mielellämme vierailulle myös organisaatioihin, Meklin kertoo.