Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Onnistumisia kertakokeilulla: Kuopioon rantautui viimein kotimainen vaateliike, jonka erityisosaamista on täydellisesti istuvien housujen löytäminen kaikille – Värikkäät farkut ovat ehdoton valinta kevääseen

Muotikaupan uusi suunta on henkilökohtainen, asiantunteva palvelu. Kuopion Matkukseen liikkeen avannut NP Housukauppa on kotimainen vaatevalmistaja, joka palvelee laadusta ja vastuullisesta muodista kiinnostuneita asiakkaita laajalla valikoimallaan. Täydelliset housut sopivat moneen tilanteeseen, sekä arkeen että juhlaan.

Mainos | – Yllättävän moni asiakkaistamme kertoo tänne saapuessaan, ettei löydä mistään istuvia housuja, kertoo Kuopion NP Housukaupan myyjä Maria Myöhänen.

Maria on kuitenkin löytänyt lukuisat sopivat housut marraskuussa avautuneessa liikkeessä toimiessaan. NP Housukaupan tärkein ajatus on löytää juuri oikeista paikoista istuvat housut jokaiselle mahdollisimman helposti. Mallistojen suunnittelun kulmakivi on kolmen vartalomallin ajatus, joka tarjoaa vaihtoehtoja kaikille. Tuotteiden istuvuus sekä laaja kokovalikoima ovat saaneet laajasti kiitosta NP:n asiakkaita.

– Tämä on minulle täydellinen työ. Pidän vaatteista, muodista ja asiakaspalvelusta, ja moni oli odottanut, että NP:n liike saataisiin myös tänne. Suurin osa asiakkaistamme on naisia, mutta myös miehet ovat löytäneet housumallistomme, Maria iloitsee.

Luottohousut istuvat oikeaa lahkeen pituutta myöten

Sopivien housujen etsiminen alkaa asiakkaan toiveiden kuuntelemisella.

– Onko mielessä jokin tietty käyttötarkoitus tai pukeutumistyyli, jonka osaksi housut tulevat, vai lähdetäänkö testaamaan, mikä tuntuisi mieleiseltä?

Tuotteet tuntevan NP-myyjän silmä hahmottaa jo ensitapaamisella, minkä mallisista ja pituisista malleista kannattaa aloittaa.

– Silloin tunnen erityisesti onnistuneeni, kun saamme jo ensimmäiseen sovitukseen juuri sopivan tuotteen – varsinkin silloin, kun muualta istuvia housuja on kuulemma ollut hankala löytää, Maria hymyilee.

Maria kertoo, että kuopiolaiset kaipaavat NP:ltä luottovaatetta niin töihin kuin vapaa-aikaan. Valikoimassa on useisiin tyyleihin sopivia malleja eri materiaaleineen ja sesonkiin sopivine väreineen. Esimerkiksi NP:n jerseyt sesongin mukaan vaihtelevine tuotteineen ovat kestosuosikkeja. Kuopion liikkeessä miesten mallistossa suurin menekki on farkuilla sekä samettihousuilla.

NP Housukaupan lyhennyspalvelu viimeistelee täydellisen istuvuuden kantajalleen.

– Mittaamme lahkeet sovittaessa, ja lyhennämme uudet housut sopivaan mittaan 1–3 arkipäivässä.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Värikkäät farkut viimeistelevät kevättyylin

Pikamuodin täydellisenä vastakohtana toimiva NP Housukauppa tarjoaa vastuullista muotia. Aino Rosendahlin vuonna 1919 perustama Naisten Pukutehdas kehittyy ajan mukana. Nyt NP Housukaupat täyttyvät kevätuutuuksista, ja Maria on saanut vinkata asiakkaille, mitä onkaan luvassa.

Kevään malleissa vaihtelevat levenevät sekä leveät suorat lahkeet, mutta mukana on myös tuttua kapeaa mallia. Myös trendikkäät hapsuhousut saapuvat myymälään.

– Oranssi ja fuksia ovat herättäneet suurinta innostusta, Maria kertoo.

Myös NP Housukaupan verkkokaupassa myyjät opastavat oikean koon valinnassa. Yrityksen ainutlaatuisessa My Fit -palvelussa pääset tallentamaan omat vartalon mitat NP Housukaupalle, mikä tekee oikein istuvien housujen ostosta helppoa myös seuraavalla kerralla. Kanta-asiakkaaksi liittyminen kerryttää rahanarvoisia etuja, ja liittyminen on ilmaista.

Kevään aikana NP Housukaupat täyttyvät jännittävistä uutuuksista ja upeista kevään trendiväreistä. NP:ltä löydät housut sekä naisille että miehille. Tutustu tarjontaan täällä.

NP Housukauppa palvelee Kuopiossa kauppakeskus Matkuksessa 2. kerroksessa.