Tilintarkastustoimisto Juha Tissari

Joustavaa tilintarkastus- ja neuvontapalvelua savolaisella otteella

Tilintarkastustoimistoissa eletään parhaillaan vuoden kiireisintä aikaa. Kuopiolaisesta Tilintarkastustoimisto Juha Tissarista löytyy joustoa ja palvelua paikallisella otteella vuoden ajasta riippumatta.

Tilintarkastustoimisto Juha Tissari  aloitti toimintansa Kuopiossa vuonna 2005. Yrittäjä Juha Tissari kertoo, että yrityksellä on pitkiä, jopa alusta asti säilyneitä asiakassuhteita.

- Yleensä ottaen tilintarkastustoimistoa ei valita hinnan perusteella vaan siksi, että on kuultu omista verkostoista hyvää palautetta tai suosituksia. Me arvostamme yrittäjyyttä ja meille on tärkeää palvella joustavasti. Huomioimme asiakkaidemme aikataulutoiveet, Tissari kertoo.

Alalla on muutamia suuria toimijoita, mutta Tilintarkastustoimisto Juha Tissarissa paikallinen palvelu on ensisijaisen tärkeää.

- Toimimme Savon alueella ja savolaisuus on myös vahvuutemme. Sähköisen taloushallinnon yleistyessä voimme kuitenkin palvella asiakkaitamme ympäri Suomen myös vaativimmissakin toimeksiannoissa. Meillä on erittäin osaava henkilöstö ja myös laaja verkosto, jota käytämme tarpeen mukaan, Pielavedeltä syntyisin oleva Tissari kertoo.

Tissari muistuttaa siitä, että asiakkaat ottaisivat heihin rohkeasti yhteyttä.

- Toivoisin, että ihan pienimmissäkin ongelmissa asiakas soittaisi meille ja kysyisi apua, sillä autamme ja neuvomme mielellämme.

 

Yrittäjyys oli luonteva vaihtoehto

Juha Tissari on aina pitänyt numeroista ja se onkin yksi syy siihen, miksi hän päätyi tilintarkastusalalle. Monipuolisen uran tehnyt Tissari työskenteli ensimmäiset 5 vuotta Suomen Yhdyspankissa ja osuuspankissa Helsingissä eri osastoilla.

- Tein myös kahden lukukauden aikana laskentatoimen jatko-opinnot, mutta tein myös opintojen välillä töitä kesäisin osuuspankissa. Valmistumisen jälkeen työskentelin 4 vuotta osuuspankissa Helsingissä ja Forssassa taloushallintotehtävissä.

Myöhemmin Tissari siirtyi Kuopioon tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab:n palvelukseen ja suoritti vuonna 2002 KHT-tilintarkastajatutkinnon sekä yrittäjänä olo aikana vuonna 2010 JHT-tilintarkastajatutkinnon.

- Kun oli aika siirtyä muihin tehtäviin, päätin ryhtyä itse alan yrittäjäksi ja kohta 13 vuotta sillä tiellä on oltu. Äitini oli pienellä maaseutukylällä kauppiaana ja isäni ajoi taksia, minkä lisäksi suvussani on yrittäjiä muutoinkin, oli se luontainen vaihtoehto.

 

Ala muuttuu ja uudistuu

Niin kuin kaikilla muillakin aloilla, myös tilintarkastuksessa muutos on jatkuvaa ja sen kyydissä on pysyttävä.

- Esimerkiksi dokumentointivaatimukset ovat muuttuneet vuosien varrella paljon ja sähköinen tilintarkastus on varmasti sellainen asia, joka yleistyy tulevina vuosina, Tissari arvelee.

Ala on varsin säädelty ja tulevaisuus voi tuoda suuriakin uudistuksia, sillä tilintarkastusvelvollisuuden rajoihin ollaan kaavailemassa muutoksia, jotka rajaisivat pienimmät asiakkaat lakisääteisen tilintarkastusvelvollisuuden ulkopuolelle.

Juha Tissari katsoo kuitenkin tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

- Näiden 13 vuoden ajan yritys on kasvanut maltillisesti koko ajan ja pieni kasvu olisi hyvästä jatkossakin.

JuhaTissari

Tilintarkastustoimisto Juha Tissari on hyväksytty tilintarkastusyhteisö, joka tarjoaa tilintarkastus- ja neuvontapalveluja eri liike-elämän alueilla toimiville yrityksille ja yhteisöille.

Tilintarkastustoimisto Juha Tissari

Tilintarkastusasiatko hankalia? Ei tarvitse olla, ainakaan jos näiltä miehiltä kysytään

Joustavaa tilintarkastus- ja neuvontapalvelua savolaisella otteella