KPY

Juuriltaan pohjoissavolainen, sielultaan suomalainen

KPY on monelle tuttu nimi, mutta muistijälki puhelinyhtiöön on jo historiaa. Tänä päivänä KPY-konserni on yksi Itä-Suomen suurimmista työnantajista ja taustavaikuttajista. KPY:llä on sormensa pelissä, kun puhutaan vaikkapa sähköstä, netin toimivuudesta tai hoiva- ja kuntoutuspalveluista. Muun muassa Vetrean kuntoutus- ja hyvinvointikeskus VetreaNeuron Kupoli kuuluu osana KPY-konserniin. Vetreassa yrityksen arvot näkyvät myös asiakkaan arjessa ja työ koetaan merkitykselliseksi.

Mainos | - Työni pääpaino on asiakkaiden ohjaaminen yksilöllisesti ja ryhmässä, lisäksi suunnittelen ja valmistelen terapioita ja valmennusohjelmia. Saan tehdä monipuolista työtä erilaisten ihmisten kanssa ja koen että työlläni on merkitystä. Juuri siksi rakastan työtäni, fysioterapeutti ja Personal Trainer Taija Pihavaara-Turunen kuvailee.

Hyvässä työyhteisössä homma toimii

-Myös työyhteisö on ihan huippu, meillä on laajaa ja monipuolista osaamista. Toimintaa kehitetään koko ajan, ilmapiiri on iloinen ja auttavainen. Vetrean arvot yhteisöllisyys, avarakatseisuus ja vastuullisuus ovat myös itselleni tärkeitä arvoja, niihin on helppo sitoutua. Jokainen meistä on arvokas.

-Arvostan suuresti työnantajaani, koen Vetrean luotettavana, tulevaisuuteen suuntautuvana ja kiinnostavana. Meitä työntekijöitä kannustetaan, ideoitamme ja kehittämisehdotuksiamme halutaan kuulla. Voin täydestä sydämestä sanoa, että olen ylpeä työnantajastani. Olemme hyvän elämän mahdollistajat, Taija toteaa hymyillen.

Voimatelin tiimipäällikkö Petri Hanttu arvostaa työnantajansa paikallisuutta ja suomalaisuutta. Voimatel on osa KPY-konsernia.

Pääasia on, että sähköä riittää ja netti toimii

KPY varmistaa omistajana myös sen, että sähkö- ja tietoverkko-operaattori Voimatel tuo sähkön ja datan niin kotiin kuin konttoriinkin. Yhtenä tietoverkkojen tiimipäälliköistä Petri Hanttu tiimeineen varmistaa osaltaan, että asiakkaalla netti toimii. Apunaan hänellä on tiimivastaavat eikä työpäivistä vaihtelua puutu.

-Iso osa työajasta menee erilaisiin asiakastapaamisiin, työnjohto- ja esimiestehtäviin ja sisäisiin palavereihin. Eniten hereillä pitävät vikatilanteet, jotka pitää heti korjata. Isoille juhlapyhille on erikseen sovittu päivystäjä, normitilanteessa Voimatelin Valvomo huolehtii asentajat paikalle. Meille on tärkeää, että talossa sähkö ja netti toimivat, Petri painottaa.

Petri on tullut taloon ensimmäisen kerran jo 16-vuotiaana harjoittelijana, Voimatel-vuosia on nyt yhdeksän. Omaa tiimiään hän kuvailee tiiviiksi, huolehtivaiseksi ja avoimeksi. Työnantajan vahvuuksia hän korostaa myös rekrytoinnissa.

-Kun olen rekrytoinut ihmisiä meille töihin, vedän suomalaisuuskortin esiin. Paikallisuus ja suomalaisuus ovat ehdottomia vahvuuksia. Luotettavuus ja joustavuus näkyvät arjessamme niin, että voin vaikuttaa itse työpäiväni kulkuun ja työskennellä myös etänä. Olen itsekin laiturin nokasta töitä johtanut, mutta koska olen sosiaalinen ihminen, haluan olla paikalla ja ihmisten kanssa, Petri korostaa.

Omistajien ääni kuuluu

KPY on täysin suomalainen, jäsentensä omistama maakunnallinen elinkeinovaikuttaja. Koska KPY haluaa varmistaa maakunnan kehittämisen ja hyvinvoinnin jatkossakin, on tärkeää, että KPY:n omistajana äänestät oikeat osaajat edustajistoon.


Äänestysaineisto on postitettu äänioikeutetuille. Käytä ääntäsi KPY:n edustajiston vaaleissa 6.-20.11.2019!

Jäsentensä omistama - menestyksen mahdollistaja

KPY on yksi Itä-Suomen suurimmista työllistäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista.

Omistajina ovat noin 20 000 Osuuskunta KPY:n jäsentä, joista suurin osa asuu Kuopion alueella.

Osuuskunta KPY toimii emoyhteisönä konsernissa, johon kuuluvat KPY Novapolis Oy (ent. Technopolis Kuopio Oy), Enfo Oyj, Voimatel Oy, Vetrea Terveys Oy, KPY Sijoitus Oy ja Kiinteistö Oy Siilinjärven Lentokapteeni.

KPY-konsernissa on noin 2 600 työntekijää.
www.kpy.fi

KPY

KPY on yksi Itä-Suomen suurimmista työllistäjistä ja elinkeinoelämän vaikuttajista. KPY:n omistavat noin 20 000 Osuuskunta KPY:n jäsentä, joista suurin osa asuu Kuopion alueella. Osuuskunta KPY toimii emoyhteisönä konsernissa, johon kuuluvat KPY Novapolis Oy, Enfo Oyj, Voimatel Oy, Vetrea Terveys Oy, KPY Sijoitus Oy ja Kiinteistö Oy Siilinjärven Lentokapteeni. KPY-konsernissa on noin 2 600 työntekijää.

KPY

Uutta tarinaa kirjoittamassa KPY:lle

Juuriltaan pohjoissavolainen, sielultaan suomalainen

Nyt sinullakin on tilaisuus vaikuttaa Kuopion alueen menestykseen