Äitiään pahoinpidellyt mies vangittiin

Etelä-Savon käräjäoikeus vangitsi torstaina 19-vuotiaan miehen epäiltynä tapon yrityksestä. Mies pahoinpiteli äitiään perheen yhteisessä kodissa Savonlinnan Heikinpohjassa maanantaina päivällä.

Poliisin tietojen mukaan äidille ja pojalle tuli riitaa siitä, että poika oli aiemmin nostanut rahaa luvatta äitinsä pankkitililtä.

Nuori mies löi äitiään kahdesti paistinpannulla päähään ja sen jälkeen useita kertoja keittiöveitsellä eri puolille vartaloa muun muassa selkään.

Kun perheen isä tuli asuntoon, hänen poikansa pakeni paikalta. Naiselle hälytettiin apua. Hän sai vakavia vammoja ja häntä hoidetaan Savonlinnan keskussairaalassa.

Poliisin mukaan nainen on toipumassa vammoistaan.

Poliisipartio tavoitti teosta epäillyn miehen perheen kotikerrostalon kellarikerroksesta. Mies ei vastustellut kiinniottoa.

Poliisin tietojen mukaan alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta tapahtuneeseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poika puukotti äitiään, sai lähes neljä vuotta vankeutta

Poika löi äitiään teräaseella Savonlinnassa

Uusimmat

Kotimaa

Tuhansien ihmisten huijaamista yrittäneitä miehiä ei pysäyttänyt edes rikostuomio –  kaksikko kauppasi katteettomia palveluita ja lähetteli perusteettomia perintäkirjeitä

Tänään voi seurata Kuun punertavaksi muuttavaa osittaista kuunpimennystä – pimennys näkyy parhaiten illaksi selkenevässä Etelä-Suomessa

Suomalainen vehnänviljelijä sai huomiota Ursula von der Leyenin puheessa – Nämä kolme kysymystä suomalaismepit kysyivät komission puheenjohtajaehdokkaalta

Moni luulee olevansa porvari, mutta on professorin mukaan väärässä – kevään vaalit osoittivat vanhojen yleispuolueiden ongelmat

Jäähalliin tunkeuduttiin viikonlopun aikana Kajaanissa – kaapeista vietiin alkoholia, jäälle rikottiin pulloja ja jääkoneella ajettiin pitkin kaukaloa

Venäläislehti kysyi Haavistolta tämän homoseksuaalisuuden vaikutuksista Venäjä-diplomatiaan – "Se voi haitata toista osapuolta"

Irak kertoo lähettäneensä suomalaisia Isis-lapsia pois maasta – Suomen ulkoministeriöllä ei ole tietoa asiasta

Komission johtoon tähyävä Ursula von der Leyen lupaa taistella ilmaston puolesta – "Eurooppa on kuin pitkä avioliitto, rakkaus ei ole samanlaista kuin aluksi, mutta syvenee"

Päihtynyt mies teki U-käännöksen moottoritiellä ja lähti ajamaan väärään suuntaan

Puoluejohtajat ottavat toisistaan mittaa Porissa – kokoomuksen Orpo ja keskustan Sipilä jättävät tentin väliin

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.