Äitiä ja poikia epäillään miesvieraan pahoinpitelystä

Poliisi epäilee äitiä ja tämän kahta poikaa törkeästä pahoinpitelystä Kuopion Petosella vappuyönä. Poliisit ja ambulanssin ensihoitajat saivat hälytyksen yksityisasuntoon perjantaina varhain aamulla.

Äidin tuttava, keski-ikäinen mies, oli saanut useita erilaisia vammoja kasvoihinsa ja vartaloonsa. Miehen selässä oli muun muassa viiltohaavoja, jotka oli aiheutettu mahdollisesti jollain teräaseella.

Mies kuljetettiin ambulanssilla hoitoon sairaalaan. Hänellä ei ole hengenvaaraa.

Poliisit ottivat teon takia kiinni keski-ikäisen naisen sekä kaksi nuorta miestä, joista toinen on alaikäinen. Poliisi on kuulustellut heitä kaikkia epäiltyinä törkeään väkivaltarikokseen.

Ensitietojen mukaan uhrina olleen miehen epäillään mahdollisesti jollain tavoin pahoinpidelleen naista, jonka jälkeen muut olisivat käyttäneet väkivaltaa häntä kohtaan.

Poliisi jatkaa vielä tapahtumien kulun, tekijöiden ja tekovälineen tutkintaa sekä selvittää, kuka epäillyistä syyllistyi minkäkinlaiseen tekoon tilanteessa. Väkivallan tekoaikaa ja kestoakin tutkitaan vielä. Miestä oli pahoinpidelty todennäköisesti kello 4:n ja 5.30:n välillä.

Kaikkien osapuolten voimakkaalla päihtymyksellä oli osuutta tapahtumien kulkuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.