15 ihmistä mukana kolmen auton ketjukolarissa

Kolme autoa kolaroi toisiinsa vilkkaassa viikonlopun paluuliikenteessä valtatie 5:llä Juvalla. Kukaan ei loukkaantunut kolarissa vakavasti.

Onnettomuus sattui Juvalta seitsemän kilometriä Kuopioon päin pohjoiseen menevällä kaistalla, kun yksi auto joutui hiljentämään ennen kääntymistä väistäessään vastaantulevaa liikennettä.

Takana tullut pakettiauto pysähtyi auton taakse odottamaan kaistan vapautumista. Pakettiauton takana tullut henkilöautokin sai pysäytettyä, mutta kuljettaja joutui jarruttamaan voimakkaasti.

Sen takana tullut toinen henkilöauto ei enää ehtinytkään jarruttamaan ajoissa, vaan töytäisi vauhdilla edellä olleen henkilöauton perään. Se puolestaan hyppäsi törmäyksen voimasta eteenpäin ja osui edellä olleeseen pakettiautoon.

Etelä-Savon poliisin mukaan autot saatiin hyvin tien sivuun pysäkille asian selvittelyn ajaksi niin, että tie onnettomuuspaikalla pääsi kulkemaan kolaripaikan ohi.

Ensimmäisessä autossa oli kuusi henkilöä, toisessa viisi ja kolmannessa neljä. Kaikki olivat pohjoissavolaisia nuoria miehiä.

Kukaan ei loukkaantunut vakavasti. Viimeisimpänä tulleen henkilöauton lauennut turvatyyny satutti hieman kuljettajan kättä. Vamma ei vaatinut kuitenkaan hoitoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.