AKT hakee uutta puheenjohtajaa vauhdilla

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT hakee uutta puheenjohtajaa vauhdilla. Puheenjohtajaa valitseva työvaliokunta on aloittanut Helsingissä ensimmäisen kokouksensa, ja kesän päätteeksi pitäisi olla selvillä, kuka seuraa Timo Rätyä AKT:n johdossa.

AKT:n valtuusto käsittelee puheenjohtajavalintaa syksyllä ja uuden johtajan on määrä aloittaa marras-joulukuun vaihteessa. Järjestölle haetaan nyt pitkäaikaisempaa puheenjohtajaa, joka voisi tulla valituksi myös liittokokouksessa vuonna 2014.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT hakee entisen puheenjohtajansa Timo Rädyn tekemien asuntojärjestelyiden purkua tavalla tai toisella. Keväällä kävi ilmi, että puheenjohtajan tehtävistä viime viikolla erotettu Räty oli aiemmin tehnyt vuokrasopimukset sihteerinsä ja tämän äidin kanssa Helsingissä elinikäisillä vuokrasopimuksilla. Tätä järjestelyä pidetään AKT:lle tappiollisena.

AKT:n liittosihteeri Arto Sorvali kertoi tänään, että Rädyn sihteerilleen vuokraaman asunnon arvo on noin 400 000 euroa, mutta kun siihen kuuluu elinikäinen vuokrasopimus, on asunnon arvo noin 100 000 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.