AL: Perussuomalaisten Hakkarainen häiriköi sinisten ryhmähuoneessa

Aamulehden mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen tunkeutui sinisten ryhmähuoneeseen eduskunnan pikkujouluissa perjantain vastaisena yönä.

Lehden silminnäkijäkertomusten mukaan Hakkarainen käyttäytyi aggressiivisesti ja uhkaavasti, kun työministeri Jari Lindström (sin.) pyysi häntä poistumaan ryhmähuoneesta. Hakkarainen myös heitteli sinisten ryhmähuoneessa olleita alkoholijuomia lattialle.

Lindström oli yrittänyt puhumalla rauhoitella Hakkaraista, mutta joutui silminnäkijäkuvausten mukaan perääntymään tilanteesta, jotta hänen ja Hakkaraisen välille ei olisi syntynyt käsirysyä.

Hakkarainen pyysi myöhemmin Facebookissa tapahtunutta anteeksi. Hän myönsi käyttäytyneensä sopimattomasti kansanedustajakollegaansa kohtaan.

Työministeri Lindström kiisti Iltalehdelle, että Hakkarainen olisi haastanut käsirysyyn pikkujouluissa.

– Tuohan ei pidä osaltani paikkaansa, koska en ole tuollaista nähnyt enkä siitä mitään tiedä, Lindström kommentoi lehdelle.

Hakkarainen ja Lindström olivat viime kesään asti puoluetovereita. Lindström lähti perussuomalaisista irtautuneeseen Siniseen tulevaisuuteen, Hakkarainen jäi perussuomalaisiin.

 

Uutista täydennetty Lindströmin kommenteilla 18.12. kello 20:29.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

AL: Päivi Räsänen kutsuttiin hätiin istuntosalista, kun pikkujouluissa epäiltiin alkoholimyrkytystä