Abien riemunkirjavat penkkariasut esittelyssä

Kuopion klassillisen lukion opiskelijoiden yllä näkyi asuvalikoimaa laidasta laitaan. Osansa hupailusta saivat niin julkisuuden henkilöt kuin lapsuuden satuhahmot.

Kysyimme rekkojen kyytiin nousevilta abiturienteilta minkä takia he olivat päätyneet asuvalintaansa.

 

Legoukoksi pukeutunut Sami Sirviö kertoo legojen olleen sydäntä lähellä lapsesta asti. Sirviön mukaan Kuopion klassillisessa lukiossa ei ole aiemmin pukeuduttu legohahmoksi.

 

Patrik Alaharjulan räväkkä tyyli on peräisin Don Tammiselta, eli jääkiekkovalmentaja Juhani Tammiselta. – Juha Tamminen on itsessään elävä legenda, se vain tuli yhtenä iltana mieleen, Alaharjula sanoo.

 

Tähtien sota -elokuvista tuttu Jango Fett rakentui muun muassa aaltopahvista. – Meinasin alunperin tehdä Boba Fettin asun, mutta sen verran vaikea olisi ollut lähteä maalauksia hoitamaan. Jango Fettin asu on vähän yksinkertaisempi, Ossi Turunen sanoo.

 

Juho Lylykangas oli kavereineen valinnut penkkareihin pingviiniteeman. – Sopii tällaiseen talviseen tunnelmaan oikein hyvin, Lylykangas luonnehtii.

 

Anu Rantava kertoo pitäneensä oikein paljon parin vuoden takaisesta Maleficent-elokuvasta. Hän oli pukeutunut elokuvan nimihahmoksi, alun perin Prinsessa Ruususesta tunnetuksi tulleeksi Pahattareksi. – Kaverit tekivät asun pääosan ja äidin kanssa tehtiin puku, Rantava kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tässä kuvat penkkarien vietosta

Hoviväkeä, pingviinejä ja palkkionmetsästäjiä