Myyrmäen ampumatapaus: Katso hämärät kuvat

Myyrmäen asemalla Vantaalla ammuttiin maanantaina iltapäivälllä yhtä miestä riidan yhteydessä, kertoo poliisi. Poliisin mukaan paikalta on viety kaksi ihmistä sairaalaan. Ampuminen sattui poliisin mukaan kello 17.30:n  jälkeen.

Asiasta ensimmäisenä kertoneen MTV:n mukaan kahden miehen riitaan puuttui kolmas mies. MTV kertoo myös, että yksi miehistä on karussa. MTV:n mukaan välienselvittelyssä loukkaantui kolme henkilöä, joista kaksi vakavammin. Poliisin mukaan vammojen laadusta ei ole tietoa.

Poliisi ei vahvista STT:lle, onko karussa oleva henkilö ampumisesta epäilty.

Vantaan Myyrmäessä paikalla oleva Lehtikuvan kuvaaja kertoo, että poliisi on poistunut Myyrmäen juna-asemalta ja sen läheisyydestä.

Aiemmin illalla poliisi oli eristänyt aseman lähellä sijainneen kerrostalon, mutta kuvaajan mukaan eristys on nyt purettu.

 

Ohessa Myyrmäen juna-asema kartalla.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tästä Myyrmäen ampumisessa oli kyse

"Ampujaa ei ehkä ole saatu kiinni"

MTV: Myyrmäen juna-asemalla ammuttu – kolme haavoittunut

Uusimmat

Kotimaa

THL: Varmistettuja koronatartuntoja Suomessa nyt 1 882 – luku noussut eilisestä liki 270:llä, sisältää myös takautuvia testituloksia

EK toivoo kehysriihestä tukea yrityksille ja panostuksia koronatesteihin

Koronakriisi syö pitkittyessään asuntojen hinnoista jopa 5–8 prosenttia – "Kriisissä hinnat putoavat kaikkialla Suomessa"

WWF:n kysely: Earth Houriin osallistui 1,4 miljoonaa suomalaista – valot sammuivat tunniksi 190 maassa ja maantieteellisellä alueella

Budjettipäällikön mukaan valtiontalous painuu yli 10 miljardia alijäämälle tänä vuonna

Kodeille tulossa muhkea energiansäästö – "Korona tulee varmasti vielä laskemaan hintoja"

Sydänsairaat ovat peruneet vastaanottoaikoja koronaviruksen pelossa – lääkärit patistavat sydänoireisia hakeutumaan hoitoon

Pieksämäen sosionomi-koulutus vetovoimaisin, vaikka kampus on lakkautusuhan alla

Presidentti Niinistö ihmettelee MTV:lle kriisinyrkkijupakkakeskustelua

Oppositio kritisoi hallitusta turhasta kiireestä asioissa, jotka eivät liity koronakriisiin – "Nyt on riskinä se, että tavalliset lakiesitykset eivät tule käsitellyksi asianmukaisesti"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.