Asukas hämmästyi: auto ajoi kovaa vauhtia päin taloa – rysäytti lopulta pihapuuhun

Henkilöauto suistui ulos tieltä lauantai-iltana Lapinlahden Pysäkintiellä.

Poliisin mukaan ulosajopaikalla asuvan henkilön hämmästys oli ollut suuri hänen havaittuaan asuntonsa ikkunasta taloaan kohti kovalla vauhdilla tulossa olevan punaisen henkilöauton. Heti tuon jälkeen oli auto ajautunut ulos tieltä talon piha-alueelle törmäten siellä pihapuuhun.

Poliisi löysi henkilöauton sisältä miehen, jonka silminnäkijät kertoivat kuljettaneen autoa sen ulosajohetkellä. Kuljettajalle suoritetun puhalluskokeen tulos oli yli kaksi promillea.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kortittomuuden vuoksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Uusimmat

Kotimaa

Yle: Mykkäsen mukaan Isis-leirin naiset pidätetään, jos he palaavat Suomeen

Kansanedustaja Ritva Elomaa kiisti poliisille tienneensä mitään ghanalaistilin rahoista – talousrikoksesta syytetyn Kimmo Elomaan mukaan tililtä nostetut 150 000 euroa ovat vaimon kehonrakennuspalkintoja

Kommentti: Sote-sopu liimaa keskustaa Säätytalon lattiaan aiempaa lujemmin

Lännen Media: Perheenyhdistämiset kääntyneet laskuun korkeiden tulorajojen vuoksi

Tuntuuko tutulta? Sote-malli tuo 18 maakuntaa – Kuntien rooli tuottajina jää vielä ratkaistavaksi

Suomen vahtivuorolle ripaus arktista ja oikeudenmukaisuutta – Näitä asioita puolueet edistäisivät EU-puheenjohtajakaudella

Hotelli täyttyi savulla Kalajoen hiekkasärkillä, asiakkaat evakuoitiin

Yrittämiseen ja omaisuuteen liittyvät verot syynissä –  "Tulee selväksi, missä siellä on liikkumavaraa, jos on liikkumavaraa"

Ovensuukysely povaa Hollannin työväenpuolueelle yllätysvoittoa eurovaaleissa – tänään äänestetään Irlannissa ja Tshekissä

Rinne Isis-leirillä olevista suomalaisista Ylen tentissä: Suomen kansalainen on oikeutettu palaamaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.