Auto hurjasteli väärällä kaistalla - kaksi kuoli

Hurjastelu moottoritien väärällä kaistalla on johtanut Haminassa kahden auton kolariin, jossa on kuollut kaksi ihmistä. Turmassa saivat surmansa molempien autojen kuljettajat.

Väärää kaistaa tulleen auton nopeus oli onnettomuushetkellä noin 200 kilometriä tunnissa, kertoi rikoskomisario Timo Kuokkanen.

Kuljettaja yritti jo Kouvolan liittymän jälkeen osua vastaan tulevaan henkilöautoon, mutta sen kuljettaja onnistui väistämään pientareelle. Autojen kyljet kuitenkin osuivat toisiinsa.

Summan levikkeen kohdalla auto lopulta törmäsi toisen henkilöauton keulaan tuhoisin seurauksin. Onnettomuuden takia Kotkan ja Haminan välisen moottorien toinen kaista oli suljettuna useita tunteja.

Poliisi tutkii turmaa muun muassa tahallisena henkirikoksena. Onnettomuuden taustalla olevia syitä Kuokkanen ei vielä tänään halunnut tarkemmin arvioida, koska varsinainen tutkinnanjohtaja asetetaan vasta keskiviikkona. Taustalla on kuitenkin tiettävästi jonkinlainen rakkausdraama.

Uusimmat

Kotimaa

Sipilä hallitusneuvotteluista: Kaikki on vielä auki –  Rinteen mukaan menoja ei tarvitse lähteä leikkaamaan yhtään

Rikolliset lähettävät Postin nimissä taas uusia huijausviestejä

Uskaltaako kauppasodan keskelle joutuneen Huawein puhelimen vielä ostaa? – "Kuluttajasuojalaissa ei ole otettu tällaista huomioon"

Lakimiesliitto vaatii työnantajaa puuttumaan tuomareiden, syyttäjien ja lakimiesten kohtaamaan vaikuttamiseen

Kevätkylvöt etenevät hyvin, viljelijät toivovat nyt sopivasti sateita

Kuopiossa on eniten kesämökkejä koko Suomessa – tilaston ykkössija tuli niukalla erolla toiseen savolaiskaupunkiin verrattuna

Yksityisille palveluille on kysyntää, lapsiperheet osaavat jo pyytää apua ruuhkavuosiin

Keskustalaiset ovat onnistuneet nostamaan Brysseliin muitakin kuin valtakunnanpoliitikkoja – "Kiersin joka ikisen Itä-Suomen kunnan vähintään kahdesti"

Tuhkarokkoa ja lääkkeille vastustuskykyisiä bakteereja tavattiin Suomessa edellisvuotta enemmän

Enemmistö EU-vaalien ehdokkaista ei purkaisi Venäjä-pakotteita – "Tilanne on yhä lähempänä Venäjän todellista miehitystä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.