Autovarkaat piiloutuivat metsään

Kaksi miestä ja yksi nainen pakenivat poliiseja myöhään maanantaina Kuopion Haapaniemellä. Poliisit löysivät autovarkaat lopulta makaamasta piilosta metsikössä.

Tapaus sai alkunsa Tasavallankadulla, kun poliisipartio näki Siikaniemenkadun risteyksessä henkilöauton, joka lähti karkuun. Auto koukkasi Ykkösrastin ympäri ja kiihdytti vauhdilla Tehdaskatua karkuun.

Poliisille ilmoitettiin kello 23.20, että Kurukadulla kaksi miestä juoksee pakoon metsikköön. Poliisipartio meni paikalle ja löysi etsityn henkilöauton Kurukadun ja Presidentinkadun risteyksestä. Viereisessä metsikössä piilotteli kaksi miestä ja yksi nainen, jotka poliisit ottivat kiinni.

25-vuotias mies oli niin sekavassa tilassa, että hänet kuljetettiin ambulanssilla tarkistukseen Kuopion yliopistolliseen sairaalaan ennen kuin hänet tuotiin putkaan.

33-vuotias mies ja 31-vuotias nainen kuljetettiin suoraan poliisiasemalle.

Kolmikon käyttämä Nissan Sunny oli varastettu. Lisäksi heiltä löytyi muuta mahdollisesti varastettua tavaraa sekä 33-vuotiaalta mieheltä myös huumeita taskusta.

Kuopiolainen kolmikko on poliisille entuudestaan tuttu. Poliisi epäilee heitä ainakin moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.