Auttamishalu heräsi Iisalmessa: vähävaraisille perheille järjestetään ilmainen elokuvailta

Iisalmessa järjestetään ensi viikolla ilmainen elokuvailta vähävaraisille perheille. Elokuvana nähdään suomeksi puhuttu 3D-piirroselokuva Itseilkimys 3.

Tapahtuman taustalla on Tukeavanhemmille.fi-sivuston perustaja Hanna Lehtonen. Hän sanoo ajatuksen elokuvailtaan lähteneen Savon Sanomien vähävaraisia perheitä käsittelevästä jutusta.

Lippuja on jaossa yhteensä 259 henkilölle. Ilmaisliput noudetaan etukäteen Kahvila Hillasta, Prisman infosta tai Iisalmen seurakunnasta keskiviikkoon 26.7. kello 10 mennessä.

Ovet avautuvat keskiviikkona klo 14.30, liput ovat numeroimattomia ja jokainen osallistuja saa leffaherkuksi limonadin, makeisia ja popcornia. Elokuvan ikäraja on 7 vuotta, mutta 46-vuotiaat pääsevät mukaan katselemaan vanhemman seurassa.

Elokuva alkaa kello 15.15 Iisalmen kuvalippaassa. Paikalle toivotaan mahdollisuuksien mukaan koko perhe, jotta myös aikuiset voivat nauttia elokuvasta ja perheen yhteisestä tekemisestä. Tilaisuus on tarkoitettu vähävaraisille perheille, jotta he voisivat saada mukavaa kesälomatekemistä.

Tapahtuman sponsoreina toimivat Betonimestarit Oy, Genelec Oy, Iisalmen kaupunki, K-Rauta Masa, Normet Oy, Olvi Oyj, Ponsse Oyj, Prisma Iisalmi ja Savon Kinot Oy.

Juttua muokattu 18.00. Lisätty huomio, että vaikka elokuva on K7, paikalle pääsevät myös hieman nuoremmat, jos vanhempi on mukana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Vähävaraisen lapsiperheen tarina herätti ihmisten auttamishalun – Professori: "Pienikin lapsi erottaa köyhän ja rikkaan"

Savon Sanomien lukijat "Minnan" tapauksesta: Keräys pystyyn

"Jotkut kaverit ovat viettäneet kesällä kuukauden Espanjassa, meidän lapset eivät pääse omaa takapihaa kauemmas"