Auttamishalu heräsi Iisalmessa: vähävaraisille perheille järjestetään ilmainen elokuvailta

Iisalmessa järjestetään ensi viikolla ilmainen elokuvailta vähävaraisille perheille. Elokuvana nähdään suomeksi puhuttu 3D-piirroselokuva Itseilkimys 3.

Tapahtuman taustalla on Tukeavanhemmille.fi-sivuston perustaja Hanna Lehtonen. Hän sanoo ajatuksen elokuvailtaan lähteneen Savon Sanomien vähävaraisia perheitä käsittelevästä jutusta.

Lippuja on jaossa yhteensä 259 henkilölle. Ilmaisliput noudetaan etukäteen Kahvila Hillasta, Prisman infosta tai Iisalmen seurakunnasta keskiviikkoon 26.7. kello 10 mennessä.

Ovet avautuvat keskiviikkona klo 14.30, liput ovat numeroimattomia ja jokainen osallistuja saa leffaherkuksi limonadin, makeisia ja popcornia. Elokuvan ikäraja on 7 vuotta, mutta 46-vuotiaat pääsevät mukaan katselemaan vanhemman seurassa.

Elokuva alkaa kello 15.15 Iisalmen kuvalippaassa. Paikalle toivotaan mahdollisuuksien mukaan koko perhe, jotta myös aikuiset voivat nauttia elokuvasta ja perheen yhteisestä tekemisestä. Tilaisuus on tarkoitettu vähävaraisille perheille, jotta he voisivat saada mukavaa kesälomatekemistä.

Tapahtuman sponsoreina toimivat Betonimestarit Oy, Genelec Oy, Iisalmen kaupunki, K-Rauta Masa, Normet Oy, Olvi Oyj, Ponsse Oyj, Prisma Iisalmi ja Savon Kinot Oy.

Juttua muokattu 18.00. Lisätty huomio, että vaikka elokuva on K7, paikalle pääsevät myös hieman nuoremmat, jos vanhempi on mukana.

Vähävaraisen lapsiperheen tarina herätti ihmisten auttamishalun – Professori: "Pienikin lapsi erottaa köyhän ja rikkaan"

Savon Sanomien lukijat "Minnan" tapauksesta: Keräys pystyyn

"Jotkut kaverit ovat viettäneet kesällä kuukauden Espanjassa, meidän lapset eivät pääse omaa takapihaa kauemmas"

Uusimmat

Kotimaa

Uusi menetelmä ehkäisee ulkomaisten mansikoiden myyntiä suomalaisina

Käytettyjen kännyköiden kauppa kasvaa – huomioi nämä asiat, jos aiot ostaa puhelimen uusiokäyttöön

Moni ei saa pitää kesälomaa neljää viikkoa putkeen

Kommentti: Jussi Halla-aho taputellaan Tampereella jatkokaudelle – varapuheenjohtajuudesta kahden vahvan naisen kisa

Etelässä paistaa, pohjoisessa päivä on epävakainen

Helsinki Pride -viikko alkaa, liike-teemalla halutaan lisätä tietoa vähemmistöryhmien yhteisestä historiasta

Suurin osa eduskuntapuolueiden johtajista ei sallisi sukupuolen korjaamista alaikäisille – Helsinki Pride: "Lasten oikeuksia koskeva kysymys"

Muutaman kymmenen hengen mielenosoituksesta koko kansan juhlaksi – Pride-kulkue on paisunut sateenkaariväen tapahtumasta kymmeniätuhansia marssijoita kerääväksi yleisötapahtumaksi

Miten huumepoliisin päällikköä Jari Aarniota alettiin epäillä huumekauppaa pyörittäneeksi Pasilan mieheksi? Hovioikeus antaa ratkaisunsa niin sanotussa tynnyrijutussa torstaina

Juhannus oli sään ääripäiden juhlaa: Yhtäällä hellettä ja toisaalla lähellä nollaa, 10  000 salamaa ja myrskypuuskia

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.