Bloggaaminen riehaannutti Savon Sanomien lukijat

Savon Sanomien blogikutsu pisti vipinää potentiaalisiin bloggaajiin. Parissa päivässä yli 50 kirjoittajaa ilmoittautui halukkaaksi blogistiksi ja lisäksi tuli kyselyjä asiaa vielä harkitsevilta.

Erityisen ilahduttavaa on se, että vaikka bloggaamista helposti ajatellaan naisten harrastuksena, on puolet uusista kirjoittajista miehiä. Kirjoittajien ikä vaihtelee 13 vuodesta eläkeikään. Monet ovat entisiä tai nykyisiä kuopiolaisia, mutta kirjoittajia on mukana myös esimerkiksi Jyväskylästä, Naarajärveltä, Pielavedeltä ja Siilinjärveltä. Useampi kirjoittaja joko matkustelee paljon tai asuu osittain tai kokonaan ulkomailla.

Joukossa on sekä kokeneita bloggaajia että vasta-alkajia. Uusi blogialustamme tekee kirjoittamisen ja julkaisemisen helpoksi, ja teknistä tukea on myös saatavilla.

Blogien aiheet vaihtelevat elämänkatsomuksellisista pohdinnoista ajankohtaisten asioiden kautta perheen arkeen ja puutarhanhoitoon. Kirjoittajissamme on muun muassa koulutuksen, terveydenhuollon, metsätalouden ja urheilun asiantuntijoita.

Savolaisuus tulee esille monin tavoin: osa bloggaajista kirjoittaa savoksi ja osa muuten vain venkoilee. Vaikka savolaiset ovat luonnollisesti hyvin edustettuina bloggaajissa, on mukana myös muualta kotoisin olevia, jotka ihmettelevät Savoa ja savolaisuutta.

Verkkotoimituksemme lähettää koko ajan lisää tunnuksia jo hyväksytyille kirjoittajille. Puolisen tusinaa uutta bloggaajaa on jo ehtinyt kirjoittaa SSblogeihin, osa useampia postauksia.

Kannattaa käydä katsomassa: tarjolla on muun muassa meheviä kalajuttuja, pohdintaa siitä, onko hanaviini oikeaa viiniä ja vinkkejä Lontoossa kävijöille.

Jos haluat vielä ilmoittautua halukkaaksi bloggaajaksi, sen voi tehdä ilmoittautumiskaavakkeemme kautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.