ESS: Melkoinen moka virvoitusjuomatehtaalta – Pepsi-tölkissä olikin olutta

Hartwall järjesti 13-vuotiaalle lahtelaispojalle ensimmäisen alkoholikokeilun, kun virvoitusjuomatölkissä olikin olutta.

Lahtelaismies osti tiistaina paikallisesta Prismasta tölkillisen Pepsi Maxia pojalleen, joka otettuaan juomasta hörpyn valitteli sen pahaa makua.

– Kaadoin tölkin lasiin ja huomasin, että se oli jotain olutta, lahtelaismies kertoo Etelä-Suomen Sanomille.

Mies laittoi asiasta reklamaation Hartwallille, mutta ei ole saanut keskiviikkoaamuun mennessä vastausta. Mies ei usko, että kyse voi olla vain yhdestä tölkistä.

– Hyvä, että olin paikalla. Poika olisi voinut harjoitusten jälkeen juoda yhdellä hörpyllä koko tölkin eikä olisi maistanut mitään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Hallitus aikoo tarttua vaarallisimpien väkivaltarikollisten vapauttamiseen – Ratkaisuna saattaa olla vaarallisuusarvio, mutta sitä parjataan epävarmaksi

Iltalehti: Kansanedustaja Hussein al-Taee ilmoittanut epäselviä tietoja koulutuksestaan – Al-Taeen mukaan Lindedin-profiilin tiedot ovat olleet vajavaiset ja osin epätarkat

Rajavartiolaitoksen kamera kuvasi rajun taistelun: Karhu on juuri iskenyt hampaansa hirven kaulaan

Sairauslomalta askel kerrallaan palaileva al-Taee myöntää virheen painavan edelleen: Minun ei olisi pitänyt salata

Professori ei usko täysin itsestään kulkevien ajoneuvojen tulemiseen - "Liian vaikea tehtävä Suomenkin vaativissa olosuhteissa"

Seksismistä syytetty Sofia Belórfin asianajaja vertasi IL:ssä sanavalintojaan Jeesuksen vertauksiin – "Kuulijat ovat niin yksinkertaisia"

Liikemies Niko Ranta-ahon epäillään saaneen huume- ja dopingrikoksilla arviolta neljän miljoonan euron rikoshyödyn – kiistää kaikki epäillyt rikokset

Sähköisen elintestamentin on tehnyt yli puoli miljoonaa suomalaista – Pohjois-Savossa luovuttajia enemmän kuin muualla Suomessa

Kesän lämpöennätyksiä hätyytellään loppuviikosta – helteitä luvassa ainakin kuun loppuun asti

Ravustuskausi käynnistyi sunnuntaina – Rutto tappaa edelleen saksiniekkoja

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.