Egyptiläinen isoäiti Eveline Fadayel on kuollut

Egyptiläisisoäiti Eveline Fadayel kuoli aamuyöllä kotonaan vaikeaan sairauteen. Hän oli 65-vuotias. Asiasta kertoo Suomen ekumeenisen neuvoston pääsihteeri Heikki Huttunen.

Fadayelin taistelu oleskeluluvasta toi esiin niin sanotun isoäitikysymyksen. Fadayelin kolme Suomessa asuvaa poikaa olisivat halunneet pitää isoäidin luonaan, mutta Maahanmuuttovirasto hylkäsi useasti naisen oleskelulupahakemukset. Fadayel ehti joulun alla saada oleskeluluvan Suomeen pitkällisen taistelun jälkeen.

Uusimmat

Kotimaa

Komission puheenjohtaja valitsee tiimiä – "Kaksi komissaariehdokasta on järkevää tässä vaiheessa"

Helsingissä ja Lapissa liki 20 prosenttiyksikön kuilu äänestysaktiivisuudessa – "Se on ihan todella valtava ero"

Metroliikenne Myllypurosta keskustaan toimii jälleen

Nuorta miestä ja tyttöä syytetään liikuntarajoitteisen naisen murhasta, tyttö oli epäillyn teon aikaan 15-vuotias

Katainen: Suomella mahdollisuudet EU-komission varapuheenjohtajuuteen

Upin Tiilikainen: EU-kriittisten edustajien pitää löytää yhteinen linja, jos ne haluavat vaikutusvaltaa Euroopan parlamentissa

Lapset kertovat alasti riisuttamisesta, eristämisestä ja työntekijöiden rasismista Loikalan kartanon lastensuojeluyksikössä – "Mä hakkaan sua niin kauan, että sulle tulee mustelmat näkyviin"

Rinne uskoo yhä hallitusohjelman valmistuvan tällä viikolla

Alkoholilaki uudistui, kulutus kääntyi kymmenen vuoden tauon jälkeen nousuun

Puolustusministeri Niinistölle moitteet oikeuskanslerilta: Valtiosääntöoikeuden asiantuntijoiden nimittely "perustuslakitalebaneiksi" epäasiallista ja henkilöön käyvää

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.