Einari Vidgréniä muistettiin 47 000 eurolla

Teollisuusneuvos Einari Vidgrénin muistorahastoon kertyi 47 000 euroa, ja rahat on nyt joulun alla jaettu eri hyväntekeväisyyskohteisiin ja nuorisotyöhön.

Lahjoitukset jaettiin perjantaina Vieremällä, jossa myös sijaitsee Einarin perustama Ponssen metsäkonetehdas.

- Einari teki vuosien varrella useita lahjoituksia niin hyväntekeväisyyteen, urheiluun kuin nuorisotyöhönkin. Hänen muistorahastoonsa kertyi Einaria muistaneiden ihmisten toimesta todella merkittävä summa rahaa, jonka jakamisessa halusimme vaalia Einarin muistoa. Toivomme, että lahjoituksilla saadaan aikaiseksi toiminnallisuutta ja eri toimijoiden osalta myös paikallisesti yhteisöllisyyden vahvistamista, kertovat lokakuussa kuolleen Einarin pojat, Janne, Juha, Jarmo ja Jukka Vidgrén.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

OAJ pitää koulutuksen näkymiä valoisampina kuin koronakeväänä – oppimisvajetta ei kuitenkaan paikata vuodessa tai kahdessa

Sanna Inkisen uutisanalyysi: Naiset johtavat lomautus- ja työttömyystilastoja – Kirivätkö miehet syksyllä ohi?

Kertakäyttömaskin hinta pyörii euron paikkeilla, eli mahdollisen THL-suosituksen noudattaminen voi maksaa 100–200 euroa – "Varmasti suomalaiset osaavat käyttää"

Soininvaaralta kova väite: Haavisto poliittisen vainon kohteena, vihreillä kannatuksen kannalta väärät salkut

Soininvaara lyttää ABC-Suomen: "Kaupunkien houkuttelevuus on vähäistä, koska ne ovat niin rumia"

Koronaohjeita päivitettiin: Hengitystieoireiden kanssa ei jatkossa saa mennä kouluun tai päiväkotiin, ellei koronaa ole suljettu pois

Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajaksi epäilty mies piti väkivallalla uhkaamalla huolta siitä, että ryhmä pysyy ruodussa: "Ihmiset selkeästi jopa pelkäävät häntä"

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen hankkisi koronarokotteen, maksoi mitä maksoi

Kolea heinäkuu näkyi hukkumismäärissä – hukkuneita viisi vähemmän edelliseen heinäkuuhun verrattuna

Epidemiatilanne on Suomessa ehkä kääntymässä huolestuttavampaan suuntaan, THL arvioi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.