Elastisen ja Iso H:n ystävyys ei rikkoudu "eliitin juhlien" takia

- Aika hienolta täällä näyttää, ja samalta kuin tv:ssä, luonnehti hiphop-muusikko Elastinen eli Kimmo Laiho ensimmäistä kokemustaan Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotosta.

Samaan aikaan kun Laiho juhlisti itsenäisyyttä Linnassa, osallistui hänen pitkäaikainen Fintelligens-bändikaverinsa Iso H eli Henrik Rosenberg Luokkaretki lähiöst Linnaan -mielenosoitukseen. Se vastusti eriarvoisuutta ja eliitin juhlia.

Laiho kuitenkin vakuutti, että itsenäisyyspäivän vietolla ei ole vaikutusta artistien ystävyyteen.

- Olimme yhdessä studiossa viimeksi tänään.

Linnan juhlahumussa Laiho ehti tutustua pikaisesti muun muassa jääkiekkoilijakaksikko Teemu Selänteeseen ja Saku Koivuun.

- Minut vain napattiin käytävältä erääseen pikkuhuoneeseen, jossa he olivat. Myös keihäänheittäjä Tero Pitkämäen kanssa olen luvannut ottaa boolimaljat.

Artisti toivoi alkuillasta tapaavansa vielä ihailemansa säveltäjän Kassu Halosen.

Ensimmäistä kutsuaan juhliin suurena kunniana pitävä Laiho oli valinnut pukunsa huippusuunnittelija Tom Fordin mallistosta.

- Olen koko ajan enemmän kiinnostunut muodista ja pukeutumisesta.

Suomalaisen musiikin klassikkoja reippaasti ja omintakeisesti Nelosen Vain elämää -ohjelmassa versioinut muusikko ei tekisi yhtä suuria taiteellisia muutoksia Linnan juhlille. Oikeastaan hän ei uudistaisi tilaisuutta lainkaan.

- Tämä on arvonsa näköinen tilaisuus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.