Elastisen ja Iso H:n ystävyys ei rikkoudu "eliitin juhlien" takia

- Aika hienolta täällä näyttää, ja samalta kuin tv:ssä, luonnehti hiphop-muusikko Elastinen eli Kimmo Laiho ensimmäistä kokemustaan Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotosta.

Samaan aikaan kun Laiho juhlisti itsenäisyyttä Linnassa, osallistui hänen pitkäaikainen Fintelligens-bändikaverinsa Iso H eli Henrik Rosenberg Luokkaretki lähiöst Linnaan -mielenosoitukseen. Se vastusti eriarvoisuutta ja eliitin juhlia.

Laiho kuitenkin vakuutti, että itsenäisyyspäivän vietolla ei ole vaikutusta artistien ystävyyteen.

- Olimme yhdessä studiossa viimeksi tänään.

Linnan juhlahumussa Laiho ehti tutustua pikaisesti muun muassa jääkiekkoilijakaksikko Teemu Selänteeseen ja Saku Koivuun.

- Minut vain napattiin käytävältä erääseen pikkuhuoneeseen, jossa he olivat. Myös keihäänheittäjä Tero Pitkämäen kanssa olen luvannut ottaa boolimaljat.

Artisti toivoi alkuillasta tapaavansa vielä ihailemansa säveltäjän Kassu Halosen.

Ensimmäistä kutsuaan juhliin suurena kunniana pitävä Laiho oli valinnut pukunsa huippusuunnittelija Tom Fordin mallistosta.

- Olen koko ajan enemmän kiinnostunut muodista ja pukeutumisesta.

Suomalaisen musiikin klassikkoja reippaasti ja omintakeisesti Nelosen Vain elämää -ohjelmassa versioinut muusikko ei tekisi yhtä suuria taiteellisia muutoksia Linnan juhlille. Oikeastaan hän ei uudistaisi tilaisuutta lainkaan.

- Tämä on arvonsa näköinen tilaisuus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Paperialan lakonuhkaan haetaan ratkaisua vielä tänään – huomenna alkavan lakon piirissä noin 9  000 Paperiliiton jäsentä

Ammattiliitto Pro laajentaa kahden viikon päästä odottavaa teknologiateollisuuden toimihenkilöiden lakonuhkaa

Vasemmistoliitto kritisoi Päijät-Hämeen suunnitelmaa suuresta sote-yksityistämisestä – palveluista vastaava kuntayhtymä ei aio odottaa sote-uudistusta

Liikenneopettajat: Automaattivaihteiston erityisehto ajokortissa on muinaisjäänne

Matti Ahde haudattiin lauantaina – näistä hänet muistetaan

Matti Ahde siunattiin Kallion kirkossa

Professori arvioi: Wuhanin koronaviruksen tartuntaepäilyjä tulee Suomessa lisää –  "Rokote edennee eläinkokeisiin piakkoin, ihmiselle annettavaan rokotteeseen on vielä matkaa"

Lauha talvi tuo lisämaustetta Pihabongaukseen – lintuja ei näy ruokintapaikoilla kunnon pakkastalvien tapaan

Paperiliiton lakonuhan sovittelua jatketaan huomenna – sellutehtaissa alasajo jo alkanut

Uutisanalyysi: Moni köyhyysmittari osoittaa väärään suuntaan – miksi yksi ostaa viimeisillä rahoillaan limsaa ja toinen reissaa velaksi?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.