Energiateollisuuden sähkökatkoskartta osin pois toiminnasta

Energiateollisuuden tietoverkossa ylläpitämä sähkökatkoskartta on ollut yöllä ja aamulla osin pois toiminnasta. Kartalta pitäisi ilmetä sähkökatkosten määrä kunnittain sekä kunkin sähköyhtiön osalta, mutta nämä toiminnot ovat olleet nurin.

Kartalle on päivittynyt silti katkosten kokonaismäärä Suomessa. Jos tuo tieto pitää paikkansa, nyt aamulla on sähköttä noin 60 000 kotitaloutta. Sivuston mukaan määrä oli ylimmillään aamuyöllä noin 65 000.

Energiateollisuuden viestinnästä kerrottiin kuitenkin aamulla STT:lle, ettei ole varmaa, pitääkö sähkökatkosten kokonaisluku paikkaansa, koska sivusto on osin pois toiminnasta.

Enää muutama kymmenen savolaistaloutta ilman sähköä – enimmillään lähes 10000 taloutta oli ilman sähköä Savossa

Uusimmat

Kotimaa

Niinistö pitää hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisia linjauksia merkityksellisinä, mutta ei uusina – "EU:n roolia globaaleissa kysymyksissä pitäisi kasvattaa Suomen puheenjohtajakaudella"

Vantaan miekkamies löi useita kertoja rollaattorilla liikkunutta miestä – poliisi tutkii murhan yrityksenä

Näkökulma: Keskustan ja vihreiden järkiavioliitossa kipinät sinkoilevat heti papin aamenen jälkeen

Europarlamentaarikko Silvia Modig ilmoitti Facebookissa menneensä naimisiin

Pääesikunta vaatii Ilmavoimilta lisäselvityksiä Lapinmajan käytöstä

Kolme karhukolaria neljässä päivässä Pohjois-Karjalassa

Helpottunut lehmä vedettiin ylös lietealtaasta kolmen metrin syvyydestä Ruokolahdella – nosto-operaatiossa traktori ja lähes 10 miestä

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa – Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Monet perheet kokevat vauvan normaalinkin yöheräilyn ongelmaksi – "Normaali on usein paljon odotettua huonompaa kuin vanhemmat luulevat"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.