Ensin ilmalento puuhun ja heti perään ulosajo

Henkilöauto pyörähti penkkaan vastaantulevien kaistalle, kun se ei ehtinyt ajoissa väistää kaarteessa ollutta ambulanssia ja paloautoa. Hälytysajoneuvot olivat paikalla auttamassa autoilijaa, joka oli parinkymmenen metrin ilmalennon jälkeen rysähtänyt päin puuta.

Ulosajot sattuivat perjantaina iltapäivällä Kaavin Juuantiellä. Tapahtumaketju alkoi, kun Juuan suunnasta Ahosenniementien kohdalla vasemmalle kaartuvassa kaarteessa oli henkilöauto alkanut heittelehtiä. Se osui kulkusuunnassa oikealla olevaan kaiteeseen, mistä alkoi noin 20 metrin ilmalento päin puuta.

Toinen vaaratilanne syntyi, kun puuta päin ajanutta auttamaan tulleet ambulanssi ja paloauto olivat pysähtyneet kaarteeseen. Silloin Juuan suunnasta henkilöautolla paikkaa lähestynyt autoilija oli törmätä pelastuskalustoon. Törmäyksen välttämiseksi hän ohjasi ajokkinsa vastaantulevien kaistalle päätyen penkkaan keula tulosuuntaan.

Puuhun lentänyt autoilija loukkaantui vain lievästi, vaikka auto romuttui pahoin. Penkkaan päätyneen auton kuljettaja ei loukkaantunut.

Penkka-auton alta poliisi löysi kuluneet nastarenkaat. Tie tapahtumahetkellä oli erittäin jäinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.