Entinen huippumalli ryhtyy hotelliyrittäjäksi Etelä-Savoon

Mallina tunnetuksi tullut Saimi Hoyer ryhtyy yrittäjäksi Punkaharjun Valtionhotelliin.

Suomen vanhimpiin majoitusliikkeisiin kuuluvan hotellin kiinteistöosakeyhtiö siirtyy Saimi ja Thomas Hoyerin sekä Janne Leinosen perustamalle Punkaharjun Luontomatkailu Oy:lle tämän kuun aikana.

Hotelli avaa ovensa uudistuksen jälkeen juhannuksena. Käytössä on 30 majoitushuonetta ja noin 200 anniskelupaikkaa.

- Saimaan ja Punkaharjun seutu on yksi Suomen vaikuttavimpia matkailukohteita. Tulemme tarjoamaan niin koti- kuin ulkomaisille matkailijoille ikimuistoisia elämyksiä ainutlaatuisessa ympäristössä. Me luotamme vahvasti luonnon vetovoimaan, Saimi Hoyer kertoo.

- Upeiden historiallisten puitteiden lisäksi panostamme voimakkaasti ruokaelämyksiin, joissa keskitymme metsän ja järven tarjoamiin raaka-aineisiin. Kauempaa tulevien asiakkaiden lisäksi toivommekin, että myös paikalliset löytävät meidät, niin yksityis- kuin yritystilaisuuksia varten. Sieni- ja syksyihmisenä uskon myös syyskauteen. Syksyinen Saimaa ja Punkaharjun kansallismaisema ovat lumoavia, puhumattakaan talvesta.

Uusimmat

Kotimaa

7 000 asukkaan kaupunki sai kaksi kansanedustajaa, 54000 asukkaan kaupunki ei yhtään – "Nyt meillä on suorat yhteydet Arkadianmäelle"

Väitös: Rekkakuskien työ on täynnä "rytmihäiriöitä" ja ristiriitaisia odotuksia

Lähijunia kohtaan on virinnyt uutta kiinnostusta – pullonkaulana rataverkon tukkoisuus

Oulun laajan hyväksikäyttö- ja raiskausepäilyn ensimmäinen käräjäkäsittely alkaa tänään

Eduskunta aloittelee uutta vaalikautta – kansanedustajien valtakirjat tarkastetaan tänään

Yhden teepaidan valmistaminen kuluttaa saman verran vettä kuin ihminen juo 2,5 vuodessa: "Avaa vaatekaappisi ovi, ja aloita syvähenkinen mietiskely omista kulutustottumuksistasi"

Kotkassa syttyi palo Finexin 1  500 neliön teollisuushallissa – palo saatu toimitusjohtajan mukaan sammutettua

Eduskunta aloittaa työnsä tiistaina uudella kokoonpanolla

Jenni Passi haluaa välttämättä lapsen, jolla on Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin geenit – kirjailija Jussi Lehmusvesi paljastaa, miksi

Munkki tarvitsee rekkakuormallisen huumorintajua, joten Isä Nasari joutuu kiusaukseen aina kun hän näkee tekstin: "Munkin tekee mieli kahvia"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.