Ex-pääministeri Vanhanen mukaan Grahn-Laasosen normiryhmään

Keskusta on valinnut Perheyritysten liiton toimitusjohtajan, ex-pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) edustajakseen ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok.) normienpurkuryhmään.

Paremman sääntelyn ryhmään kuuluvat myös kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta (sd.), kansanedustaja Anna Kontula (vas.), kansanedustaja Peter Östman (kd.), poliittinen sihteeri Timo Juurikkala (vihr.), viestintäsihteeri Jukka Jusula (ps.) ja valtiosihteeri Marcus Rantala (r.).

Puolueilla on erilaisia painotuksia ja näkökulmia parempaan sääntelyyn.

- Ryhmän tavoitteena on, että materiaalia voidaan hyödyntää hallituspohjasta riippumatta seuraavan hallituksen ohjelmaa laadittaessa. Tavoitteena on tehdä yhteinen taustatyö ja avata keskustelu kansalaisille ja järjestöille, Grahn-Laasonen sanoo.

Uusimmat

Kotimaa

Perussuomalaisten Halla-aho ei irtisanoudu vanhoista blogikirjoituksistaan – "osa tyhmiä ja harkitsemattomia, osassa edelleen pointti"

Partio on kasvattanut jäsenmääräänsä 10  000:lla viidessä vuodessa – retkeily on edelleen nuorten mieleen, vaikkei partio pelkkää eränkäyntiä olekaan

Sää jatkuu lämpimänä – "Kuivuus taitaa jatkua monta päivää"

"Kevätjää on todella petollinen" – lämmin huhtikuu haurastuttaa jäitä vauhdilla ympäri Suomen

Ruohikkopalovaroitukset saattavat sammuttaa pääsiäiskokot heti alkuunsa – Seurasaaressa roihunnee kaksi kokkoa, Pohjanmaalla kokot jäänevät polttamatta

Kolme vai seitsemän viikossa? Kananmunien maksimimäärästä on erimielisyyttä, mutta itselle terveellisen määrän selvittäminen ei ole mahdotonta

Pappi matkasi kuolemaantuomitun rinnalla vankilasta teloituslavalle asti

Pääsiäisvaellus Via Crucis kerää jälleen tuhansien yleisön Helsinkiin

Poliisi epäilee: 50-vuotias mies ajoi mökkitiellä juovuksissa törmäten puuhun ja kiveen

Vaikkojoella kuljetaan pian läskipyörillä ja sup-laudoilla: Kaavi perustamassa uuden pyöräily- ja melontareitistön

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.