Finnair: Suurin osa lennoista pystytään lentämään

Lentoyhtiö Finnair kykenee lentämään suurimman osan lennoistaan teknisten toimihenkilöiden ja työntekijöiden lakosta huolimatta. Näin yhtiö arvioi tiedotteessaan. Joitakin lentoja saatetaan kuitenkin joutua perumaan.

Finnairin mukaan on liian aikaista sanoa, mikä lakon kokonaisvaikutus on, mutta ainakin tänään lakon vaikutukset jäävät pieniksi. Kuopion lentoaseman johtajan Raija Niskasen mukaan lakko ei vaikuttanut Rissalan lentokentällä ainakaan iltaseitsemään mennessä.

Tällä hetkellä Finnairin lennoista on myöhässä tai myöhästyy kolme lentoa: Pekingin-, Oslon- ja Kuopion-lennot. Kuopioon saapuvan AY517:n arvioidaan laskeutuvan kello 22.35 kello 21.20:n sijaan.

Finnairin teknisten toimihenkilöiden ja työntekijöiden tänään alkanut lakko kestää viikon.

Mahdolliset muutokset lennoissa päivittyvät sivulle: http://www.finnair.com/INT/GB/flights/departures-arrivals

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Finnairin tekniikan lakko voi perua lentoja

Uusimmat

Kotimaa

Sairauslomalta askel kerrallaan palaileva al-Taee myöntää virheen painavan edelleen: Minun ei olisi pitänyt salata

Professori ei usko täysin itsestään kulkevien ajoneuvojen tulemiseen - "Liian vaikea tehtävä Suomenkin vaativissa olosuhteissa"

Seksismistä syytetty Sofia Belórfin asianajaja vertasi IL:ssä sanavalintojaan Jeesuksen vertauksiin – "Kuulijat ovat niin yksinkertaisia"

Liikemies Niko Ranta-ahon epäillään saaneen huume- ja dopingrikoksilla arviolta neljän miljoonan euron rikoshyödyn – huumesyyttäjä ei muista uraltaan toista yhtä huomattavaa summaa

Sähköisen elintestamentin on tehnyt yli puoli miljoonaa suomalaista – Pohjois-Savossa luovuttajia enemmän kuin muualla Suomessa

Hellepäiviä on ollut heinäkuussa vasta viisi, mutta nyt lämpöä piisaa ja raja rikkoutuu joka päivä

Ravustuskausi käynnistyi sunnuntaina – Rutto tappaa edelleen saksiniekkoja

Toista tuhatta sikaa kuoli ja yhtä monta altistui savulle – Nurmon sikalapalon syyksi epäillään ilmanvaihtolaitetta

Rottasotaa käydään jo älylaitteiden avulla – Tieto rotista kulkee netin kautta

Uutisanalyysi: Jatkuvan koulutuksen eväät luodaan jo kotona. Miljoona suomalaista uuden ammatin edessä. Miten se tehdään?

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.