Finnairin koneita palasi kentälle salamaniskujen takia

Ukkonen on vaikeuttanut lentoliikennettä illan, yön ja aamun aikana. Yhteensä neljä Finnairin lentoa on palannut Helsinki-Vantaalle salamaniskun takia.

Finnair on perunut aamun lennot Hampuriin ja Geneveen.

Finnairin mukaan vaaratilanteilta on vältytty. Koneet on suunniteltu kestämään salamanisku, mutta ne tarkastetaan aina salamaniskun jälkeen.

Myöhästymiset jatkuvat aamupäivän aikana.

Ukkosen aiheuttama turvalaitevika sotki junaliikennettä rantaradalla torstaina aamuyöllä. Pahimmillaan junat olivat myöhässä kolme varttia.

Ukkonen vioitti liikenteenohjausjärjestelmää Kirkkonummen ja Siuntion välillä. Vika saatiin korjattua aamulla, ja junaliikenne palautui normaaliksi puolilta päivin.

Myös Karjaa-Hanko-rataosuudella oli aamulla myöhästymisiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Kuntaliitto: Korona heikentää kuntataloutta 1,7 miljardilla eurolla ensi vuonna

THL peräänkuuluttaa koronaviruksen testauskapasiteetin kasvattamista – myös testimenetelmiä halutaan lisätä

Kansalaisten verorasite ei muuttuisi sote-uudistuksessa ainakaan heti – verotus voi myöhemmin kiristyä etenkin jos maakunnillekin tulee verotusoikeus

Hallituksen sote-esitys heiluttaa kuntien taloutta Kuntaliiton mielestä liikaa – Katso, kuinka paljon oma kuntasi häviäisi tai voittaisi

Rajavartiolaitos kertoo, kuinka tiensä päähän tulevat valvontalentokoneet on määrä korvata – Dornierit ovat lentäneet jo 25 vuotta

Valtiovarainministeriö julkaisee tänään ehdotuksensa työllisyystoimista

Kokoomuksen Orpo esittää Suomeen testitakuuta

Suuret ammatti- ja keskusjärjestöt kehuvat hallituksen uutta etätyösuositusta – "Koko maata kattaviin rajoituksiin ei kannata suorilta mennä"

Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"

Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.