HS: Vanhuksille oli tilattu koko viikon ruokaostokset – Vaihtunut palveluntuottaja ei suoriutunut velvoitteestaan

Joukko vanhuksia on jäänyt Helsingissä viime viikkoina ilman koko viikoksi tarkoitettuja ruokaostoksiaan, kertoo Helsingin Sanomat. Ongelmat johtuvat lehden mukaan siitä, että kauppapalvelun tuottaja vaihtui maaliskuun alussa eikä uusi yritys Servea ole suoriutunut kaikista velvoitteistaan. Servea alkoi vastata ruoka- ja päivittäistavaroiden viennistä kotihoidon asiakkaille, jotka eivät kykene itse käymään kaupassa. Ilman ruokaa jääneiden vanhusten määrää ja palvelussa ilmenneiden ongelmien laajuutta selvitetään nyt Helsingin kotipalveluissa.

Helsinkiläiset eivät lehden mukaan ole ainoita Servean takia pulaan joutuneita. Hankaluuksia on ollut eri vuosina ainakin Tampereella, Turussa ja Kouvolassa. Tuusulassa yrityksen toiminta johti lehden mukaan kriisiin vuonna 2009.

Servean omistaja kiistää HS:lle, että yrityksellä olisi ollut ongelmia Tuusulassa. Hän ei myöskään näe niitä Helsingissä. Toimituksissa ei hänen mielestään ole ollut puutteita Servean puolelta ja toiminta on lähtenyt sujuvasti käyntiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.