Hakkarainen IS:lle: Vähemmistöt Ahvenanmaalle asumaan

Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) Ilta-Sanomille antamat lausunnot ovat herättäneet jälleen kohua. Ilta-Sanomien mukaan Hakkarainen ehdotti, että homot, lesbot ja somalit pitäisi laittaa Ahvenanmaalle keskenään asumaan.

Hakkaraisen lausunnot liittyivät perjantaina ilmestyneen Helsingin Sanomien NYT-liitteen juttuun, jossa mainittiin, että Hakkaraista ihaillaan jossain määrin myös homojen keskuudessa. Ilta-Sanomat oli tiedustellut tähän Hakkaraisen kommenttia. Varsinaisen haastattelun jälkeen Hakkarainen oli vielä soittanut Ilta-Sanomien toimitukseen ja esittänyt idean "malliyhteiskunnasta Ahvenanmaalla".

- Laitetaan homot, lesbot ja somalit sinne keskenään asumaan ja katsellaan, millainen malliyhteiskunta siitä sitten rakentuu. RKP syyttää meitä perussuomalaisia aina siitä, että me emme ota vähemmistöjä huomioon. Tällä ratkaisulla saataisiin selville se, miten se malliyhteiskunta syntyy ja muotoutuu, Hakkarainen sanoi IS:n mukaan.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner totesi IS:lle, että Hakkaraisen kommentit kuulostavat lähinnä vitsiltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.