Hallitus päivittää energia- ja ilmastostrategiaa

Hallitus päivittää energia- ja ilmastostrategian tämän vuoden loppuun mennessä, kertoi elinkeinoministeri Jyri Häkämies (kok.) tiistaina Lahdessa. Hänen mukaansa sekä biojalostamoiden että merituulivoiman mallihankkeille on varattuna rahoitus.

- Hallitusohjelman mukaisesti myös uusiutuvan energian tukijärjestelmän toimivuutta ja vaikuttavuutta tullaan arvioimaan, totesi Häkämies.

Hän muistutti. että uusiutuvan energian edistäminen ei ole pelkkää työllisyyden ja aluepolitiikan hoitoa, vaan tärkeätä myös huoltovarmuuden ja teknologian viennin kannalta.

Uusimmat

Kotimaa

Metsäpalovaroituksia odotettavissa ainakin osassa maata juhannuksena

Niinistö pitää hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisia linjauksia merkityksellisinä, mutta ei uusina – "EU:n roolia globaaleissa kysymyksissä pitäisi kasvattaa Suomen puheenjohtajakaudella"

Vantaan miekkamies löi useita kertoja rollaattorilla liikkunutta miestä – poliisi tutkii murhan yrityksenä

Näkökulma: Keskustan ja vihreiden järkiavioliitossa kipinät sinkoilevat heti papin aamenen jälkeen

Europarlamentaarikko Silvia Modig ilmoitti Facebookissa menneensä naimisiin

Pääesikunta vaatii Ilmavoimilta lisäselvityksiä Lapinmajan käytöstä

Kolme karhukolaria neljässä päivässä Pohjois-Karjalassa

Helpottunut lehmä vedettiin ylös lietealtaasta kolmen metrin syvyydestä Ruokolahdella – nosto-operaatiossa traktori ja lähes 10 miestä

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa – Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.