Halvaantuneen Jari Mönkkösen hyväksi järjestetty keräys tuotti liki 8000 euroa

Telinevoimistelun arvokisamitalistin Jari Mönkkösen, 43, hyväksi järjestetty keräys on tuottanut liki 8 000 euroa. Keräyksen tuotoilla tuetaan kesällä 2016 halvaantuneen Mönkkösen kuntoutumista.

Keräys toteutettiin syksyllä 2017 kahdessa Palopäällystöliiton tapahtumassa.

– Siihen nähden, että keräys toteutettiin nopealla aikataululla ja lipaskeräyksenä, on tulos mielestäni erinomainen, kommentoi Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen palomestari Arto Latvala Suomen Palopäällystöliiton tiedotteessa.

– Lämpimät kiitokset kaikille minua muistaneille. Rahallinen tuki auttaa perhettä ja minua kuntoutuksessa. Tässä tilanteessa valtava apu on ollut myös ihmisten lämpimät ajatukset ja yhteydenotot. Ne ilahduttavat syvästi ja antavat voimaa jaksamaan arjessa, toteaa Jari Mönkkönen kuulleessaan keräyksen tuloksen.

Mönkkönen halvaantui kesällä 2016 pudottuaan niskalleen alas ilmavolttiradalla. Hän oli tekemässä kaksoisvolttia taaksepäin.

– Tulin alas niin huonossa kulmassa kuin ikinä voi tulla. Niskasta kuului hirveä pamaus. Jalat ja kädet eivät liikkuneet. Ajattelin, että ei helvetti, ei voi olla totta, Mönkkönen kertoi Keskisuomalaisen laajassa haastattelussa viime joulukuussa.

Mönkkönen on ollut onnettomuudestaan lähtien neliraajahalvaantunut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Hallituspuolueet lähtevät sorvaamaan budjettia "kaikki mulle heti" -asetelmassa – synkät talousennusteet uhkaavat tulevaisuuteen venyviä uudistuksia

Kun Esperi Caren hoivakodin toiminta Kristiinankaupungissa oli keskeytetty ja vanhustenhoitokohu alkanut, valvontaviranomaisista kanneltiin – Apulaisoikeusasiamies ei ryhdy toimenpiteisiin: "Kirjoituksenne ei antanut aihetta"

Poliisi etsii yhä Järvenpään ampujaepäiltyä, sivullisille ei uskota olevan vaaraa

Merihätään Viron aluevesillä joutunut huvivene pääsi Suomen puolelle – rahtialus suojasi tuulelta, yksi evakuoitiin pelastuskopterilla

Postin tietoliikenneongelma ratkaistu, palvelut toimivat taas – osa sanomalehdistä jäi sunnuntaina jakamatta

Mies löytyi kuolleena Joensuussa – poliisi otti kiinni kaksi taposta epäiltyä

Sunnuntain mahtava museosää jatkunee ensi viikolla – hurrikaanin jälkimainingit näkyvät runsaina sateina, luvassa jopa lunta

Huippukokki Jenni Tuominen kokkaa Suomi-ruokaa eurodiplomaateille – EU-edustusto kylpee savussa, kun pihalla valmistuu satoja kiloja savukalaa

Poliisi vaitonainen Järvenpään laukauksista

Sadepulaa ei ole näköpiirissä – Etelä-Suomeen on annettu sunnuntaiksi ukkosvaroituskin

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.