Heinäluoma perää tukea rauhanturvaveteraaneille

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd.) toivoo kohennusta rauhanturvaajien kotiutukseen. Heinäluoman mukaan monet sotilaat ovat loukkaannuttuaan joutuneet kotimaassa riitoihin Valtiokonttorin kanssa.

Puhemies toivoo, että puolustusministeriö kävisi kotiutusta vielä kerran lävitse yhdessä henkilöstöjärjestöjen kanssa.

- Rauhanturvaajat tekevät arvokasta työtä maailmalla. Monet operaatioista, erityisesti Afganistanin-operaatio, ovat muuttuneet aikaisempaa vaarallisemmiksi, Heinäluoma huomautti puheessaan Käpylän työväentalolla Helsingissä vapunaaton tanssiaisissa.

Heinäluoma palasi juuri Afganistanista, jossa eduskunnan valtuuskuntaan kuuluivat myös Timo Soini (ps.), Jussi Niinistö (ps.) ja Katri Komi (kesk.).

Uusimmat

Kotimaa

Kompostointitarkastuksessa tsekataan, että kaikki on kunnossa – katso video

Vajaat työtunnit lisääntyneet varsinkin kaupan alalla – PAMin uusi puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen: "Osa-aikatyötä tarvitaan, mutta ei näin paljon kuin nyt tehdään"

Helsingin Sanomien selvitys: Google on Brysselin ahkerin lobbaaja

Hovioikeus ratkaisee tänään, syyllistyikö solvauksia laukonut Ilmavoimien eversti rikoksiin – myös ex-komentajan jälkitoimet puntarissa

Kittilän kunnanvaltuusto jätti kaikki nimitykset odottamaan oikeuden päätöksiä

Viikon puolivälissä viilenee – Keski-Euroopan helteet eivät yllä Suomeen

Lähes 7  000 suomalaista elää avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa – "virallisia" sateenkaarilapsiperheitä vain 785

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Ministerit täydensivät tietoja omistuksistaan ja veloistaan: Rinne ilmoitti omistavansa sadantuhannen euron moottoripurren puolisonsa kanssa

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.