Helsingin poliisi irrottelee somessa vappuna

Edes eräiden mielenosoittajien ja poliisin yhteenotto vappupäivänä ei ole haitannut Helsingin poliisin innostunutta menoa sosiaalisessa mediassa. Poliisi tviittasikin, että työväen vappumarssi sujui sopuisasti mielenosoituksesta huolimatta ja että yleisilme kaupungilla oli rauhallinen.

Helsingin poliisi aloitti hilpeästi Facebookissa vappuaattona, jolloin se toivotti hyvää vappua toteamalla: "Juhlikaahan vappua kunnolla tai saattaa kostautua liskojen yönä!"

Viestin yhteydessä oli kuva ilmapallojen ja serpentiinin keskellä olevasta kahdesta liskosta, joilla oli päässään poliisin suikka ja yllään sininen takki. Poliisi huomautti vielä erikseen, että liskoja ei vahingoitettu kuvausten yhteydessä.

Twitterissä Helsingin poliisi kertoi vaappuaattoiltana, että putkassa oli yllättävän hiljaista. "Paikkoja olisi vielä tarjolla usealle kymmenelle nopeimmalle!"

Poliisi totesi niin ikään, että vain parissa paikassa heilui muukin kuin vappuviuhka ja raportoi muun muassa, että jonkun paha mieli purkautui painimalla. "Painija koppiin ja tilanne taas rauhallinen", tviittasi poliisi vapunpäivänä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.