Helsingissä välikohtaus Suomen kansa ensin -puolueen vaaliteltalla – poliisi teki tapauksesta rikosilmoituksen epäillystä pahoinpitelystä

Helsingissä Narinkkatorilla sattui tänään iltapäivällä välikohtaus Suomen kansa ensin -puolueen vaaliteltalla. Helsingin poliisin mukaan välikohtauksessa oli kyse yksipuolisesta huitaisusta tai lyönnistä.

Poliisi on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen epäillystä pahoinpitelystä.

Vaaliteltalla ollut puolueen puheenjohtaja Marco de Wit sanoo STT:lle, että yksi ihminen oli tönäissyt ja lyönyt puolueen naispuolista aktivistia. De Wit kuvailee tilannetta hyökkäykseksi, mutta sanoo, ettei itse nähnyt tilannetta.

Poliisi vahvistaa STT:lle, että välikohtauksessa loukkaantunut oli nainen. Poliisin mukaan nainen ei itse ole ehdokkaana vaaleissa, vaan kuului puolueen tukijoukkoihin vaaliteltalla. Hänet vietiin Narinkkatorilta ambulanssilla tarkastukseen.

Poliisin mukaan vaaliteltalla oli paljon huutelua puolin ja toisin ja poliisi pyrki olemaan huutelijoiden välissä.

Twitterissä julkaistusta videosta näkyy, että Suomen kansa ensin -puolueen vaaliteltalle heiteltiin yleisöstä ainakin kananmunia. De Witin mukaan yleisöstä heitettiin kymmeniä kananmunia, ja myös häneen itseensä osui muutamia kananmunia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.