Helsinki-Vantaa sai taas muilta kehuja

Brittiläinen Monocle-lehti on valinnut Helsinki-Vantaan maailman parhaaksi vaihtokentäksi. Lehti arvostaa erityisesti Helsinki-Vantaan kokoa, opasteita, ostosmahdollisuuksia ja kohdeverkostoa.

Monocle on kansainvälisiin asioihin, kulttuureihin ja liike-elämään keskittynyt aikakauslehti. Se nimeää vuosittain 50 matkailun huippua eri puolilta maailmaa. Valinnat ulottuvat parhaimmista lentoasemista, hotelleista ja lentoyhtiöistä aina miellyttävimpiin ravintoloihin ja kahviloihin asti.

Helsinki-Vantaan lisäksi Singaporen Changi mainitaan parhaana yleiskenttänä, pieni Toronto Islen kenttä tehokkuudestaan, Tokion Haneda terminaalinsa ansiosta ja Amsterdam uudesta kirjastopalvelustaan.

Monocle valitsi Helsinki-Vantaan maailman parhaaksi lentoasemaksi jo vuonna 2009.

Helsinki-Vantaa sai vuonna 2010 myös muita tunnustuksia. Muun muassa Skytrax-tutkimuksessa Helsinki-Vantaa nousi Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoasemaksi.

Uusimmat

Kotimaa

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta naisesta – ei palannut kotiinsa

Rinne arvioi hallitusneuvotteluissa kaiken olevan valmista ehkä viikon kuluttua viikonloppuna – tänään puurtavat puheenjohtajat sekä talous- ja veroryhmät

Yle: Mykkäsen mukaan Isis-leirin naiset pidätetään, jos he palaavat Suomeen

Kansanedustaja Ritva Elomaa kiisti poliisille tienneensä mitään ghanalaistilin rahoista – talousrikoksesta syytetyn Kimmo Elomaan mukaan tililtä nostetut 150 000 euroa ovat vaimon kehonrakennuspalkintoja

Kommentti: Sote-sopu liimaa keskustaa Säätytalon lattiaan aiempaa lujemmin

Lännen Media: Perheenyhdistämiset kääntyneet laskuun korkeiden tulorajojen vuoksi

Tuntuuko tutulta? Sote-malli tuo 18 maakuntaa – Kuntien rooli tuottajina jää vielä ratkaistavaksi

Suomen vahtivuorolle ripaus arktista ja oikeudenmukaisuutta – Näitä asioita puolueet edistäisivät EU-puheenjohtajakaudella

Hotelli täyttyi savulla Kalajoen hiekkasärkillä, asiakkaat evakuoitiin

Yrittämiseen ja omaisuuteen liittyvät verot syynissä –  "Tulee selväksi, missä siellä on liikkumavaraa, jos on liikkumavaraa"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.