Hinattavan auton vauhti kiihtyi mäessä

Kaavilla lauantaina sattuneen liikenneonnettomuuden pelastustöissä oli mukana kaikkiaan noin kymmenen lähialueen miestä. Kolariautosta ulos autetun naisen läheiset pyytävät välittämään kiitoksia koko auttajaporukalle.

Poliisin mukaan turman syytä ei vielä tarkkaan tiedetä, sillä osallisia, isää ja hänen tytärtään, ei ole ehditty kuulemaan. 23-vuotias tytär loukkaantui ulosajossa vakavasti, kun hänen hinauksessa ollut henkilöautonsa suistui tieltä kaiteen yli jokeen kivien päälle.

Tytär on sairaalahoidossa.

Naisen autoa hinasi hänen kaavilainen 52-vuotias isänsä. Hänellä ei ollut mitään tehtävissä, kun hinauksessa ollut auto alamäessä tuli hinaavan auton rinnalle ja suistui siitä vasemmalle jokeen. Tiedossa ei ole, miksi autoa ei jarrutettu ajoissa.

Joessa oli pelastuslaitoksen mukaan vettä 20 sentistä lähes metriin. Kohta on hyvin kivikkoinen. Auto lensi katolleen kivien päälle, mutta ensimmäisenä paikalle tulleiden kahden eri porukan mukaan se oli upoksissa. Auton luo pääsi matalassa joessa kahlaamalla.

Poliisin mukaan poliisi kuulee osapuolet, kun heitä päästään kuulemaan, sekä mahdollisesti tapauksen nähneitä tai heti ensimmäisenä paikalle tulleet.

Paikalla oli kaikkiaan niin paljon kyläläisiä ja lähellä olleen koiraporukan väkeä, ettei kaikkia heitä aiota kuulla.

Tapauksessa oli onnea onnettomuudessa, sillä isä otti autoonsa lapsenlapsensa, kaksi alle 3-vuotiasta lasta, jo ennen kuin lähti hinaamaan toista autoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.