Huhtamäki: Kouluostosta puhetta vain yleisellä tasolla

Anna Tapion säätiön entinen puheenjohtaja Martti Huhtamäki (kesk.) kiistää tiedot, jonka mukaan Nova Group olisi ollut ostamassa koulun kiinteistöjä tai tavoittelemassa sen perusparannusremonttia.

Huhtamäen mukaan asiasta on puhuttu yleisellä tasolla tammikuussa 2008 tilaisuudessa, johon oli puhujaksi pyydetty Nova Groupin sijoitusjohtaja Jukka Ropponen. Tilaisuudessa oli paikalla Ropposen lisäksi Huhtamäki, silloinen opetusministeri Sari Sarkomaa (kok.) ja Anna Tapion koulun väkeä.

Tilaisuudessa Ropponen oli esitelmöinyt vaihtoehtoisista rahoitusmalleista liittyen muun muassa koulun poikien asuintaloon. Yksi esille nostettu malli oli elinkaarimalli, jossa rakennuttaja olisi ostanut asuintalon ja koulu olisi maksanut sen käytöstä.Nova Kiinteistökehityksen entinen toimitusjohtaja Arto Merisalo on kiistänyt tienneensä mitään pälkäneläisen Anna Tapion koulun peruskorjausurakasta. STT:lle lähettämässään tiedotteessa Merisalo sanoo, ettei ole käynyt minkäänlaisia neuvotteluja yhtiön osuudesta rakennushankkeeseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.