Hullut hirvet tulivat taas kaupungille

Kuopion kaupunkielämään mieltyneitä hirviä nähtiin taas ainakin kahteen otteeseen vaarallisilla paikoilla sunnuntaina.

Poliisi manaili hirvien aiheuttamaa vaaraa ja ihmetteli, miksi nuoria hirviä on nähty nyt jo reilun viikon ajan toistuvasti Kuopion keskustan tuntumassa vilkasliikenteisillä paikoilla.

Tässä viikonvaihteissa meno on ollut vilkkainta: Viime päivinä hirviä on nähty nyt yhtäjaksoisesti jo kolmena päivänä peräkkäin.

Sunnuntaina aamulla yksi hirvi ylitti Kuopion ohitustien eli vilkasliikenteisen valtatie 5:n Puijon kohdalla. Iltapäivällä samalla paikalla, mutta toiseen suuntaan nelikaistaisen tien yli jolkotteli kaksi hirveä.

Hirviä nähtiin jo perjantaina Kuopion keskustassa Kuopionlahdella ja Väinölänniemellä ja lauantaina Leväsellä ja Kolmisopen-Savilahden alueilla eli aivan keskustan tuntumassa.

Hirven kanssa kaupungilla? - Toimi näin

Kuopiossa meneillään mahdoton hirvien suma

Hirvet toikkaroivat edelleen Kuopion ympäristössä

Hirvi työntyi pihaan Savilahdessa

Uusimmat

Kotimaa

Europarlamentaarikko Silvia Modig ilmoitti Facebookissa menneensä naimisiin

Pääesikunta vaatii Ilmavoimilta lisäselvityksiä Lapinmajan käytöstä

Poliisi: Karhu tuli tielle ja törmäsi autoon Ilomantsissa – karhukolari samalla seudulla myös toissa päivänä

Helpottunut lehmä vedettiin ylös lietealtaasta kolmen metrin syvyydestä Ruokolahdella – nosto-operaatiossa traktori ja lähes 10 miestä

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa – Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Monet perheet kokevat vauvan normaalinkin yöheräilyn ongelmaksi – "Normaali on usein paljon odotettua huonompaa kuin vanhemmat luulevat"

HS: Jutta Urpilainen siirtynee EU-komissaariksi suoraan vanhempainvapaalta, perheeseen tulee toinen lapsi

Hämeenlinnassa paljastetaan väittelyä herättänyt Lotta-patsas

Seinäjoella kaksi nuorta miestä kuollut auton törmättyä puuhun

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.